Táncoló medvék mosolyogtatják meg a nézőket a Planet Earth II előzetesében

Ismét műsorra került a legendás természetfilmFolytatódik A kék bolygó című világhírű sorozat David Attenborough-val. sorozat, a Planet EarthHihetetlen üldözés - minden idők egyik legizgalmasabb természetfilmes jelenete. (BolygóÉrdekes tények a holdraszállásról. nk, a FöldSzürreális világ a Google Earth képein. ), melynek második szériája már előzetes videóival is teljesen lenyűgözte a közönséget. A nagy sikerű sorozat készítői nemrég egy hihetetlen üldözés pillanatiba engedtek betekintést, amikor is bemutattak egy rövid videót egy csapat kígyó elől menekülő fiatal leguánról, amit a Galápagos-szigeteken zajló forgatások során filmeztek le. A hegyvidéki ökoszisztémát bemutató részben pedig a medvék jutnak főszerephez, az előzetesben legalábbis igen vicces2015 legviccesebb állatfotói. pillanatokat okoznak a természetfilmek rajongóinak.

medvek-2

medvek

David AttenboroughKínában kutatja őseink történetét David Attenborough!. a BBCHihetetlen üldözés - minden idők egyik legizgalmasabb természetfilmes jelenete. által közzétett videóban arról mesél, hogy a vedlés során a medvék előszeretettel dörgölőznek a fák törzséhez, hogy enyhítsék a viszketést, valamint összekötik a kellemeset a hasznossal, hiszen otthagyják a szagukat is, hogy kijelöljék a területük. A medvék vakarózása azonban leginkább egy vicces táncra emlékeztet.

A készítők egyébként még egy lapáttal rátettek a vicces “medvetáncra” , ugyanis mindezt zenei aláfestéssel is bemutatják:


Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!


Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!