Ökölnyi jégdarabok rombolták szét a nagyvárost

Tucatnyi felvétel örökítette meg a „szupervihar” tombolását az ausztráliai Brisbane-ben, ahol százmilliós kárt okozott az alig félórás természeti csapásTeljes egészében megdőlt egy szálloda a Tajvant megrázó földrengés következtében. .

storm

Évtizedek óta nem csapott le olyan erős viharLátványos time lapse felvétel egy vadul tomboló viharról. az AusztráliaLátványos time lapse felvétel egy vadul tomboló viharról. keleti partján található nagyvárosra, mint csütörtök délután. A hurrikánerejű szelekkel érkezett szupervihar teljesen váratlanul csapott le a városra, amit pillanatokat alatt teniszlabda nagyságú jégdarabok kezdtek el bombázni. A szupercellaHatalmas viharfelhő alakult ki Sydney felett. hatalmas mennyiségű vizet is zúdított Brisbane-re. A beszámolók szerint húsz perc alatt annyi csapadék érkezett, mint általában egy hónapÚjabb hatalmas napkitörést észleltek. alatt szokott.

storm2

Quuensland állam kormányfőjének közlése szerint 39 ember sérült meg a délutáni csúcs idején kitört viharban, akik közül 12-őt kellett kórházba szállítani. Szerencsére egyikük sem szenvedett életveszélyes sérüléseket, de ez a viharról készült felvételeket elnézve csak a szerencsének köszönhető. Az ausztrál biztosítók „katasztrófának” nevezeték a vihart, amelyben nagyjából ötezer épület és négyezer autó sérült meg. Volt olyan ház, amit szó szerint kettévágott egy, a nagy erejű szelektől kidőlt fa. A kár nagysága több, mint százmillió ausztrál dollár lehet. Szemtanúk szerint a viharHomokvihar tombolt az Indiai-Óceán felett. elvonulása után a városEgy orosz város, amit elnyel a föld. háborúElképesztő légi felvételek, amik új nézőpontból mutatják be a szíriai háborút. s övezetre emlékeztetett. A helyi kormány a hadsereg segítségét kérte a romok eltakarítására. – Írja a Hir24


Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!


Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!