Szerelem első látásra – négyéves korukban összeházasodtak

Eileen és Ron Everest négyéves korukban tartották első esküvőjüket. A gyerekek már akkor érezték, hogy ritka lelki kapocs köti össze őket. Azóta is egymásért dobban a szívük, hetven esztendeje élnek boldog házasságban.

gyerekkori esküvő

Itt az újabb bizonyíték, hogy valóban létezik még szerelem első látásra. A 91 éves Eileen és Ron Everest szinte már csecsemőkoruk óta egy párt alkot, ugyanis hét hónap különbséggel mindketten ugyanabban a kórházban születtek, a szüleik pedig mindig is jó barátságot ápoltak egymással. Már négyéves korukban férjként és feleségként fotózkodtak, így Eileen és Ron között már óvodásként elválaszthatatlan kötelék jött létre.

Gyerekkori esküvő

Földöntúlinak tűnő szerelmüket még az sem tudta tönkretenni, hogy a lány szüleivel elköltözött Gillingham városából. Néhány évig ugyan nem hallottak a másik felől, ám 1940-ben Eileen ismét felvette a kapcsolatot gyerekkori szerelmével. Az ifjúkori érzéseik nem hűltek ki, hiszen Ron háborúból való hazaérkezése után 1940-ben eljegyezte élete szerelmét, a háború végeztével pedig 1943-ban össze is házasodtak, egy lányuk született. Azóta boldogan élnek, és mindketten úgy érzik, hogy már a születésük óta egymásnak voltak rendelve.

Forrás:borsonline

Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!


Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!