Extrém sportújdonság Magyarországon (x)

Néhány új sportot vagy edzést láthattunk már hazánkban, de most egy igazán különleges dologgal találkoztunk. A Lángoló Leguánok Tűzzsonglőr Társulat tanfolyamot hirdet.

Egy igazi sportújdonság kezdi hódító útját Budapesten. Egyre jobban terjednek nálunk a külföldi sportok. A spinning, cross training, pilates, jóga már nem számítanak újnak. A parkour már annál inkább, de most novemberben indul a Lángoló Leguánok Tűzzsonglőr Társulat “Zsonglőr” képzése.

Évtizedes tapasztalattal rendelkező zsonglőr oktatók várják az érdeklődőket, ahol számos egyéb mellett többek közt: hulahopp “hoopdance”, “legyező”, “poi”, “hosszúbot”, “rövidbot”, “labdazsonglőr”, “buzogány” oktatást tartanak.

Hölgyek, urak, fiúk és lányok számára is vannak órák és képzések 16 éves kortól. Kérdésünkre elmondták, hogy az elején az alapokat tanítják és természetesen nem gyújtanak be zsonglőr eszközöket, de mikor már valaki stabilan megtanult játszani és megvannak a megfelelő feltételek, akkor már tűzzsonglőrködést is tanítanak. Dőrei Attila a társulat vezetője azt is elmondta, hogy a régi neves tűzzsonglőrök egy jelentős része már külföldön van, így szeretnék az itthoni utánpótlást is kiképezni.

Szóval ha valaki szeret a tűzzel játszani, akkor itt a lehetőség, hogy ezt biztonságban, szakoktatók segítségével megtanulja. További információk és jelentkezés


Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!


Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!