Akrilüveg képek ajándékba

Az akrilüveg képeket, akár még ajándékba is adhatjuk, hiszen ezek a képek a klasszikus nyomtatás összes előnyét megtartják, ám semmiféle hátránnyal nem rendelkeznek, azaz nem törékenyek és nagy súllyal sem kell számolnunk. Ezek a képek, mint ahogyan a nevükben is szerepel, akrilüvegből készülnek és bárki örülhet egy – egy ilyen ajándéknak, hiszen sokféle szín és minta díszíti ezeket a képeket. A lakás bármely pontján jól mutatnak és a nedvességnek is ellenállnak. Különböző motívumok közül választhatunk, így egy ilyen ajándékkal meglephetünk egy idősebb személyt, de a fiatal korosztály is kedvét lelheti benne. Adhatjuk férfinek, nőnek és gyereknek egyaránt. Miért is olyan jó akrilüveg képet ajándékba adni? Most 4 okot is mutatunk.

  1. Az akrilüveg kép üdeséget, tisztaságot csempész a lakásba

A hatalmas ablakok lehetővé teszik, hogy a környezetünkben lévő világ észrevétlenül is melengesse a lelkünket, míg az akrilüvegből készült képek, azt a világot jeleníthetik meg a lakásunkban, amelyiket csak szeretnénk.

A helyiség frissítéséhez mindenképpen nagy felbontású akrilüveg képet válasszunk. Az alapszínekből válogatva, valóban egy üdébb megjelenést kölcsönözhetnek ezek a képek az adott helyiségnek. A pasztellszínek, illetve a fekete-fehér akrilüveg képek is jól illeszkednek a modern és a klasszikus lakásba, de ezek nem újítják meg annyira a teret, mint az alapszíneket tartalmazó képek.

  1. A napfényt is becsempészhetjük az otthonunkba

Ha szeretnénk, hogy a borúsabb napokon is ragyogjon a lakásunk, akkor válasszunk olyan akrilüveg képet, amely a napfényt ábrázolja. A fényhatás még jobban érvényesül, ha olyan helyre függesztjük fel az akrilüveg képet, ahol mesterséges fénnyel is megvilágíthatjuk, például egy-egy fali lámpával. Ilyen falilámpa egyébként a nappaliban és a fürdőszobában is jól mutat.

  1. Könnyű és barátságos az ára

Az akrilüveg képek, a nehéz fakeretekhez képest, rendkívül könnyűek. Ez az egyik előnye az akrilüvegre nyomtatott képeknek. A másik pedig az ára, hiszen rendkívül olcsón juthattunk hozzá ezekhez a képekhez, mégis teljesen más színbe öltöztetik a lakásunkat.

  1. Az akrilüveg kép, tartós

A lakás egyes helyiségeinek berendezéseinél általában nem gondolunk arra, hogy képeket függesszünk a falra. Ilyen helyiség a konyha, a fürdőszoba, vagy éppen a mosókonyha. Viszont az akrilüveg képek csodás belsőépítészeti megoldásokká válhatnak ezeken az elhanyagolt területeken. Ezek a képek ugyanis ellenállnak a nedvességnek. Ezek a képek még inspirálhatnak is bennünket munka közben, vagy egy-egy nap lezárása, illetve kezdete előtt és után.


Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!


Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!