360 fokos videó kalauzol végig a világ egyik legszebb autóútján

A csodálatos természeti látványosságokkal megáldott Norvégiában kanyarog világ legszebbEurópa legszebb metróállomásai. autóútjai között számon tartott AtlanterhavsveienLélegzetelállító videó Norvégia leglátványosabb útjáról.  vagyis az Atlanti útLélegzetelállító videó Norvégia leglátványosabb útjáról. .

Nem mindennapi látvány tárul azoknak a szeme elé, akik végigautóznak a 8,3 kilométer hosszan húzódó útszakaszon. A különlegesSua Ocean Trench - gyönyörű tó a Szamoa-szigeteken. út a Romsdal-félszigetet köti össze Averøya szigetA világ legkisebb lakott szigetei. ével, s részben lakott szigeteken és sziklaképződményeken halad át, szélessége 6 és fél méter, emelkedési szöge maximum 8 fokos.

A viaduktokat, gátakat és nyolc hidat is magában foglaló utat 1983-ban kezdték el építeni, és 1989-ben nyitották meg. A lélegzetelállító és egyben kissé ijesztő út több szakasza felett még a hullámokElképesztő hullámfürdő egy Puerto Rico-i strandon. is átcsapnak viharos időben. A legfigyelemreméltóbb és leghíresebb része a StorseisundetStorseisundet - híd a semmibe. -hídElkészült a világ legmagasabb függőhídja. , ami egy 263 méter hosszú konzolhíd, ívének legmagasabbBailong lift - a világ legmagasabb kültéri liftje. pontja a tengerAlga invázió a Sárga-tengeren. szintjétől 23 méter magasan található.

A Confused.com jóvoltából egy 360 fokos videóAz első 360 fokos légifelvétel Phenjanról, Észak-Korea fővárosáról. ban is körbe nézetünk a lenyűgöző útvonalon:

Madártávlatból pedig így fest az Atlanti út:


Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!


Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!