Tényleg ez lenne a sikeres fogyás titka?

Mindenki szeretne megszabadulni azoktól a zsírpárnáktól, amikre évek óta utálattal néz. Nem könnyű azonban súlyt veszíteni, hiszen a rengeteg fogyókúra és diéta sokszor teljesen hatástalan, sőt, a végén a mérleg sokkal többet is mutathat.

A megoldás a lassú változtatás, az életmódváltás, a megfelelő táplálkozás és a mozgás. De vajon mi lehet a sikeres fogyás titka? Ebben a cikkben részletesen kifejtjük ezt a kérdést! 

Mire figyeljünk, ha fogyni szeretnénk?

A szakemberek már rég megmondták, hogy a tartós eredmény érdekében mindig lassan haladjunk előre, és felejtsük el a kéthetes diétákat, amiktől azonnal lefogyunk 8-10 kilót. A kulcs, hogy ne egyik napról a másikra akarjunk mindent magunk mögött hagyni és egy új életmódot folytatni. Fontos továbbá a rostbevitel, az ásványi anyagok pótlása, amiben az SD36 étrend-kiegészítő kapszula is segítség lehet. Ebben ugyanis rengeteg rost található, ami segít eltelíteni, kevésbé leszünk éhesek, emellett a gyógynövényeknek köszönhetően csökkenthetjük a testünkben a gyulladásokat. 

Mindenképpen gondoljuk végig, hogy mennyi zöldséget és gyümölcsöt fogyasztunk napi szinten. Ha nem elegendőt, akkor először próbáljuk meg feljebb vinni a mennyiséget, közben pedig kiegészíteni az SD36-tal, így garantáltan elegendőt viszünk be a szervezetünkbe. Ne feledjük, hogy hosszú távon csak akkor lesz sikeres a fogyás, ha az étkezésre a későbbiekben is odafigyelünk, nem térünk vissza a rossz szokásokhoz. 

Legyen színes a tányér!

Ha szeretjük a halat, a salátákat, a párolt zöldségeket, akkor nyugodtan egészítsük ki a krumplit és a rizst színes ételekkel. Részesítsük előnyben a teljes kiőrlésű gabonából készült élelmiszereket, felejtsük el a chipseket és a csokikat. Persze néha engedhetünk a csábításnak, csak ne legyen mindennapos.

Mivel a zöldségek és a gyümölcsök antioxidánsban gazdagok, így azok pozitívan befolyásolják a testünk működését. Nagy jelentőségük van abban, hogy egészségesek maradjunk. Az étrendet csak akkor lehet fenntartani, ha olyan dolgokat viszünk be a testünkbe, amik jó hatással vannak ránk és szívesen készítjük el őket. Ha úgy könnyebb, akkor jelöljünk ki egy-egy napot, amikor ilyen-olyan színű ételeket készítünk, így egy fokkal egyszerűbb lesz megtartani a rendszert. 

Tényleg az életmódváltás a kulcs?

Igen! Máshogy nem megy, hiszen muszáj megtalálni azt az életmódot, amit úgy tudunk fenntartani, hogy közben nem szenvedünk, nem éhezünk és szeretjük azt, amit eszünk. Fontos, hogy mellette sportoljunk, ami lehet egyszerű séta, kerékpár, jóga, torna, bármi, ami jó érzéssel tölt el bennünket, és nem terheli meg a testet. Ha viszont szívesen mozgunk, akkor jöhet egy kiadós futás, edzőtermi edzés egyaránt. 

Az életmódváltás során azonban ne feledkezzünk meg a különféle tápanyagok pótlásáról sem. Az SD36-nak köszönhetően olyan rostokkal látjuk el a testünket, amik mellett plusz gyógynövényeket is beviszünk a szervezetünkbe. Ezek hatással vannak a fogyás tartósságára, a teltségérzetre, illetve a gyulladáscsökkentésre egyaránt.


Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!


Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!