Az ősz legdivatosabb szemüvegei

Lassan eljön az ideje, hogy a nyári ruhatárunk téli álomra hajtsa fejét, de legalábbis átadja a helyét a melegebb daraboknak, hiszen bár még korántsem érkeztünk el a leghidegebb évszakhoz, a forróságnak már biztosan vége. Sokak számár a napszemüvegek a nyári szettek részei, így azok is pihenőre vonulnak, viszont ahogy nőnek a bőrünk felett gyülekező ruharétegek, úgy válnak egyre fontosabbá a kiegészítők, így a szemüvegek is. Eljött az ideje az őszi megújulásnak!

A fotó forrása: Roman Samborskyi / Shutterstock.com

Lássunk kristálytisztán

Divatos női szemüvegek évszaktól függetlenül léteznek, ám ami ősszel igazán szívdöglesztőnek számít majd, az némileg eltér a korábbi trendektől. A legnagyobb hangsúlyt éppen azok a darabok kapják, amik a legsemlegesebbek. Hogy ez mit jelent? A semleges, átlátszó keretek a szezon legnagyobb sztárjai. A cukorkák színeiben pompázó rózsaszínek, barackok szintén jó választásnak bizonyulnak, ahogy a krémes púderszín is ideális választás a lágyabb színek kedvelőinek. Ezeknél a típusoknál a keret formája a hangsúlyos, fordítsunk kellő időt arra, hogy megtaláljuk az arcformánkhoz leginkább illő típust.

A fotó forrása: Dean Drobot / Shutterstock.com

Anyagok játéka

Hasonlóan nagy sikernek számítanak ezen az őszön az olyan szemüvegek is, amiknek a keretét többféle anyag alkotja. Ez azt jelenti, hogy a fém és a műanyag, a drótozott megoldások újra nagy figyelmet kapnak majd, ahogy azt a stílusos eyerim collection darabjai is szemléltetik.

Ízes tónusok

A vastag keretek tehát roppant népszerűek, ha pedig nem az átlátszó példányokat részesítjük előnyben, akkor az olyan színek közül válogassunk, amik mélyek és kellően dúsak, szinte olyan érzetet keltve, mint egy érett bogyós gyümölcsökből álló gyümölcstál. A mélyebb lilák, a bordók és lángoló pirosak mellett a tavaszból velünk maradt a levendula, de csatlakozott mellé a szilvák és áfonyák mély kékje is. Színek tekintetében a sötétebb zöldeké lesz a dobogó első foka, így ha a biztos befutót keressük, ne habozzunk.

Ha már a kiegészítőket emlegettük: ne feledkezzünk meg az órák jelentőségéről sem, látványos megoldást kínálhat, ha a szemüvegünk kialakítása adja az ihletet ebben!

 


Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!


Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!