Stephen Wiltshire, a művész, aki 20 perc nézelődés után lerajzolta teljes New Yorkot

Stephen Wiltshire a világ egyik legmegdöbbentőbb rajzát hozta létre, ezzel is bizonyítva az autisták különleges képességeit. Egy 20 perces helikopter útra nyílt lehetősége, mielőtt nekifogott volna a műnek. Stephen Wiltshire emlékezetből dolgozott a neves BrooklynKét repülőgép katasztrófája az 1960-as New York-ban. -i Pratt Egyetemnél. A londoni születésű Stephen munkaFérfiak, akik nem törődnek a munkavédelmi szabályokkal. közben csak grafitot használ, zenét hallgat, mert mint mondja, ez segít neki a kreativitásban. Korán felismerték nála az autizmust, szerencsére hamar a felszínre került, mennyire tehetséges a rajzban.

Stephen Wiltshire - New York lerajzolása

20 perc nézelődés után Stephen Wiltshire autista művész, 20 percnyi repülés után egy majdnem 6 méter széles vászonra rajzolta vissza New YorkFantasztikus 3D panorámafotó a Central Parkról. város25 nagyváros a legimpozánsabb Felhőkarcolókkal - 1.rész. ának látképét. Többek között szerepel rajta például az Empire State BuildingVeszélyeztetett állatok képeit vetítették az Empire State Buildingre - Cecil képmása is megjelent. is.

Stephen Wiltshire

A savant-szindróma, amelyet néha savantizmusként említenek, egy olyan ritka állapot, amelyben a fejlődési rendellenességben szenvedő emberekA 30 legokosabb ma élő ember. egy vagy több területen olyan szakértelemmel, képességgel vagy éleselméjűséggel rendelkeznek, amelyek ellentétben állnak az egyén általános képességeinek korlátozottságával.

Stephen Wiltshire


Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!


Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!