Mesterséges intelligenciával foglalkozó kutatóközpontot hoz létre a Google Párizsban

Sundar Pichai, a GoogleMár a Parlament is bejárható virtuálisan a Street View segítségével. vezérigazgatója az Emmanuel Macron francia elnökkel folytatott tárgyalása után bejelentette, hogy mesterséges intelligenciával foglalkozó kutatóközpontot hoznak létre Párizsban. A vezérigazgató szerint Franciaországot “a tudomány és művészet terén elért különböző eredményei ideális helyszínné teszik egy mesterséges intelligenciával foglalkozó kutatóközpont befogadására”.

Forrás: Google

KaliforniaHőség tombol az Egyesült Államokban - Kalifornia egyes vidékein 52 fokot mérnek. és SvájcEgy 75 éve eltűnt házaspár mumifikálódott teste került elő egy olvadó gleccserből. után Párizs lesz a harmadik helyszín, ahol a Google mesterséges intelligenciát kutat. A párizsi Google alkalmazottak száma így hétszázról ezerre növekedik – tette hozzá. A Facebook már 2015-ben létrehozott egy ilyen kutatóközpontot FranciaországJelentős középkori kincseket találtak a clunyi apátságnál elrejtve. városVelence rejtett történelme és kevéssé ismert helyei egy csodálatos útifilmen. ában.

Forrás: Wikimedia Commons/parisinfo.com

A közösségi médiaóriás nemrég jelentette be, hogy terveik szerint 2022-ig tízmillió eurót fektetnek be a projektbe. Mindkét vállalat tervezi, hogy a jövőben több tízezer franciának tartanak digitális képzéseket.


Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!


Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!