Látványos felvétel a Kilauea vulkán hömpölygő lávafolyamáról

Fantasztikus time-lapse videóLenyűgöző timelapse videó készült Hongkongról. t készítettek a világ egyik legaktívabb tűzhányMosolyogva tört ki a Kilauea vulkán. ójáról, a HawaiiA világ legnagyobb mélytengeri szivacsára bukkantak Hawaii környékén. -n található Kilauea"Vulkáni köddel" borította be a távoli Marshall-szigeteket a hawaiin tomboló tűzhányó. vulkánRéunion, a francia Hawaii. ról. A videón a forró lávaEgész ökoszisztémák semmisültek meg Hawaiin a Kilauea vulkán kitörése miatt. színpompás kígyóAlbínó, kétfejű kígyó egy ukrán állatkertben. ként tekereg a környező területeken. A folyam teteje megkeményedik, így a belseje sokáig forró marad, amint viszont kihűl, és megszilárdul, új földterületet hoz létre.

A Kilauea vulkánLakóházat pusztított el a Kilauea vulkánból kifolyó láva Hawaii-on. 34 éve folyamatosan aktív, de kevés hamut és sok, hígfolyós bazaltlávát termel, amely a láva veszélytelen szivárgásával jár. A következő látványos videóban a Kilauea vulkánból kitoluló láva hipnotikus folyamát ismerhetjük meg.

A Kilauea a Hawaii “Nagy SzigetFraser-sziget - a világ legnagyobb homokszigete. ” egyik legfiatalabb vulkáni pajzsa, egyúttal a világ egyik legnagyobbCalgary - a világ egyik legnagyobb smaragdja. , jelenleg is aktív vulkánja. Bár veszélyesnek tekinthető, továbbra is Hawaii egyik legnépszerűbb látványossága, ahová turisták tömege érkezik abban a reményben, hogy láthatják amint az izzó vörös láva végigfolyik a hegyoldalon.


Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!


Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!


Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!