Háromlábú cica lett az amputált karú kislány legjobb barátja

Cimkék: , , , ,

A kétéves amerikai kislány, Scarlette Tipton egy nagyon ritkaRitkán látott fotók. rákbetegségben szenvedett, amit sikerült legyőznie, de a betegségFaember - rendkívül ritka betegségben szenved egy indonéz férfi. következtében 10 hónapos korában az egyik karját amputálni kellett. Scarlette azóta szerencsére már jobban és boldogan él a szüleivel és a testvérével. Miután egyre jobban kezdte magát érezni, a szülei, Matt és Simone Tipton úgy gondolták, hogy keresnek neki egy kiscicát, akivel felnőhet és jókat játszhat. A családja már hónapok óta kereste a megfelelő cicát a kislánynak, amikor karácsonyTöbb mint egymillió karácsonyi képeslapot kapott a lakástűzben megégett, árva kislány. előtt meséltek nekik egy menhelyen élő kismacskáról, akinek amputálni kellett az egyik mellső lábát.

Háromlábú kiscica

Háromlábú kiscica

A kismacskára súlyos sérülésekkel talált rá két nő december közepén. A néhány hónapos cicaA világ leghangosabban doromboló cicája. bal első lábát az állatorvosnak amputálnia kellett. Mivel a műtétTöbb száz kilométert utazott egy házaspár, hogy megműtsék daganatos aranyhalukat. után szépen gyógyult a menhelySorstársa próbál vigaszt nyújtani a bántalmazott kiskutyának. munkatársai örökbefogadó gazdikat kerestek a számára. A Tipton család pedig amint hallott róla, azonnal elutazott a lakhelyüktől 2 órányira autóútra található San Jacinto Valley Animal Campus nevű állatmenhelyre, hogy adoptálják a cicát. Scarlette nagyon boldog volt, hogy új barátot kapott, akinek ahogy ő mondta, ugyanolyan “bibije” van neki. A kislány Doc-nak nevezte el kis barátját az egyik kedvenc rajzfilmfigurája után.

Háromlábú kiscica

Háromlábú kiscica

Háromlábú kiscica

Háromlábú kiscica

Háromlábú kiscica

scarlett-es-doc

VIDEÓ:

Adományozási lehetőség: youcaring.com (Forrás: Smiles For Scarlette /Facebookabc7.com)


Ha érdekesnek találod a cikket, oszd meg ismerőseiddel is!Ha tetszett, iratkozz fel hílevelünkre, hogy ne maradj le a friss cikkekről sem!

Látogatók egyéb keresései erre a cikkre:

Mit gondolsz erről a cikkről?
  • Nem tetszik
  • Érdekes
  • Gyönyörű
  • Elképesztő
  • Tetszik
  • Átlagos

Ajánló


Szólj hozzá a cikkhez!