Detroit pusztulása az évek alatt

DetroitDetroit, a csődbe ment város. az Amerikai Egyesült ÁllamokHatalmas hóviharok tombolnak az Egyesült Államokban. MichiganJégtáblák közül mentettek ki egy kutyát a parti őrség tagjai . államának legnagyobbSzudd - a legnagyobb mocsár a világon. városa. Detroit jelentős kikötő- és iparváros volt, az amerikai autógyártás fellegvára, a FordFordlândia - Henry Ford városa a brazil esőerdő mélyén. , a Chrysler, a Dodge, a GM és a GM leányvállalatai egy részének otthona. A 2004-es népességszámlálás alapján az Egyesült ÁllamokÉszak-Amerika lélegzetelállító tájaira kalauzolnak el a világjáró fotós gyönyörű fotói. 11. legnagyobb városa.

Detroit

Főként az autógyártás hanyatlása, az ipar visszaszorulása miatt a 2010-es évekre azonban Detroit lakossága megfeleződött és a város25 nagyváros a legimpozánsabb Felhőkarcolókkal - 2.rész. jelentős része kiürült, szellemvárossá lett. Több ezer felhőkarcoló, családi házak ezrei, templomok, iskolák, színházak és rendőrségi épületek konganak az ürességtől, a szegények lakta külvárosok is elnéptelenedtek. Becslések szerint a városban ötvenezer kóbor kutyaÁllatvédők mentették meg a csontsovány, magára hagyott kutyát. él, melyek veszélyt jelentenek a lakosokra és azok háziállataira egyaránt. A legrosszabb állapotban lévő házakat a városvezetés időközönként elbontja. 2008 januárja és 2009 júliusa között Detroitban a munkanélküliség 14,8%-ról 28,9%-ra emelkedett. 2013 nyarán a város csődöt jelentett.

Detroit

Cikkajánló: Detroit, a csődbe ment város

A családi házak és a külvárosi területek évek alatti pusztulást a Google Street ViewVirtuális séta a Himalája lábánál. képein láthatjuk.

DetroitDetroit

Detroit

Detroit

Detroit

Detroit

DetroitDetroitDetroit

Detroit
Detroit

Detroit
Detroit

Detroit

DetroitDetroit

Detroit
Detroit

Forrás: goobingdetroit.tumblr.com


Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!


Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!