Az oroszlán és a tacskó barátsága

Bonedigger, az öt éves oroszlánLelőttek egy fehér oroszlánt egy kanadai állatkertben. , és Milo, a hét éves tacskó igazi jó barátok. Bonedigger egy ritkaRitka, fehér zsiráf él egy tanzániai nemzeti parkban. csontbetegséggel született. Az oroszlán a Garold Wayne Interactive Zoological Parkban él, az oklahomai Wynnewood-ban. Az oroszlánt ugyan elválasztották falkájától néhány Top10 síterep, amin még biztosan sosem síelt. napos korában, mert már a testvéreivel való játék is az életébe került volna, mégsem maradt egyedül. Kölyökként bemutatták néhány vidám tacskónak, akik később sem rettentek meg a nagyra nőtt vadmacskától. A legjobb barátja Milo lett, aki rögtön az első pillanattól nagy figyelemmel gondoskodott a kis oroszlánról. Az oroszlán azóta igazi nagymacska lett, de a barátságHáromlábú cica lett az amputált karú kislány legjobb barátja. nem változott. Ezt misem bizonyítja jobban, mint hogy a vacsoraHüllők, csótányok, férgek és pókok az Explorers Club idei vacsoráján. után a kutyaPegasus 6 hónapja - egy megmentett kutya felcseperedése. nyelvével tisztogatja meg az oroszlán fogait.

Bonedigeer és Milo

Bonedigeer és Milo

A két jó barát szinte már elválaszthatatlan egymás mellől. Az állatkert igazgatója, aki a kezdetektől látta a különlegesHüllők, csótányok, férgek és pókok az Explorers Club idei vacsoráján. barátság kialakulását, elmondta, ritka, egyedülálló kapcsolatról van szó a két állat között, Milo gyakran még az oroszlánbőgést is utánozza, olyanok mintha testvérek lennének.

Bonedigeer és Milo

Bonedigeer és Milo

Bonedigeer és Milo

Bonedigeer és Milo

Bonedigeer és Milo

Bonedigeer és Milo

Íme, egy kis videó, amin jól látszik, micsoda harmónia van Bonedigger és legjobb tacskóSzobrot kapott a hős tacskó, aki az élete árán mentett meg egy kislányt. barátja, Milo között:


Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!


Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!