A világ legrémisztőbb hídjai

Most olyan hidakat bemutatunk be, amelyek extrém magasságban, és körülmények között vannak. A szédületes látvány szinte a mélységbe taszítja az embert virtuálisan. A hidaknak nagyon fontos szerepük van, hiszen lerövidíti az utat, és két fontos pontot köt össze, hogy utunkat tovább folytassuk. De vajon megéri e átkelni némelyik hídon. Érdemes e vállalni a kockázatot, vagy inkább kerüljünk?

Aiguille du Midi

3800 méter magasan lévő gyaloghíd Franciaországban.

Aiguille du Midi

Royal Gorge híd

A coloradói Royal Gorge hídQingdao Haiwan híd - a világ leghosszabb tengeri hídja. alatt 300 méteres a mélység.

Royal Gorge

Trift függőhíd

Svájcban lévő TriftLátványos, 360 fokos videó Európa egyik leghosszabb függőhídjáról. függőhíd20 látványos függőhíd. nem valami bizalomgerjesztő, noha elég jól meg van építve.

Trift függő híd

Carrick-a-Rede kötélhíd

Az észak-írországi Carrick-a-Rede kötélhíd20 látványos függőhíd. állíFestői ház a Narragansett-öbölben. lag nagyon biztonságos, mégis sokan inkább hajóElkezdődött a Costa Concordia kiemelése. val kerülnek.

Carrick-a-Rede

Puente de Ojuela

A Mexikóban lévő Puente de Ojuela, egy 110 méter magasságban lévő korhadó fahíd, ami egy szellemvárosba vezet.

Puente de Ojuela

Millau-i völgyhíd

Franciaországban 350 méter magasságban a híd a felhőNarancssárga gombafelhők jelentek meg az égen [Videó]. k között épült. Egyeseket az átkelés rettegéssel tölt el.

Millau-i völgyhíd

Mackinac híd

A MackinacA város, ahol 116 éve tilos autóval járni. híd Michiganben 8km hosszú. Olyan szolgáltatást vezettek be a hídon, hogy a pánikba eső sofőröket egy másik helyettesíti, míg át nem kelnek.

Mackinac híd

William Preston Lane Jr. emlékhíd

A Maryland államban lévő William Preston Lane Jr. emlékhíd biztonságosnak tűnik, de ha viharA nap képe - felhőszakadás. van félelmetesElképesztő felvétel a Sydney felett kialakult hatalmas viharfelhőről. az átkelés. A hídról egy másik cikkünkben videót is találsz.

William Preston Lane Jr

Hétmérföldes híd

A floridai Hétmérföldes hidat az itteni hurrikánok tesztelik.

floridai Hétmérföldes híd

Pontchartrian híd

A Pontchartrian híd a világ leghosszabb vízKülönleges fotók, amiken egyszerre látható a víz feletti és víz alatti világ. feletti hídja. Hossza 38 km.

Pontchartrian híd

Hussaini függőhíd

A Pakisztánban lévő Hussaini függőhíd nem szép, és nem is biztonságos. A hídról még több képet és videót találsz egy korábbi cikkünkben.

Hussaini függőhíd

Cikurutug híd

A Cikurutug híd Indonéziában azért félelemkeltő, mert semmilyen korlát nincs körülötte. Elő fordult már, hogy a vonatIndiai vonatok - a legzsúfoltabb vonatok a világon. kisiklott a híd közepén.

Cikurutug híd

Volgograd híd

Az orosz Volgograd hidat egy vihar rongálta meg és ez adja a hullámzó látványt. Az átkelés rajta nem valami bizalomgerjesztő.

Volgograd híd

Quepos híd

A Costa Rica21 orvos segédkezett az első costa ricai hatos ikrek születésénél. -i Quepos híd, ahol nem a híddal, hanem a nem megfelelő járműforgalommal van a gond.

Quepos híd

A Quepos híd alatti másik probléma.

Quepos híd


Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!


Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!