A misztikus Caddo-tó

Cimkék: , , , , , , , , ,

A Caddo-tó TexasAhol megnyílt a Föld - Jákob kútja. és Louisiana állam határán található. Védett terület, a világMS Turanor - a világ legnagyobb napenergiával működő hajója. legnagyobbAllure of the Seas - a világ legnagyobb utasszállító óceánjáró hajója. mocsári cipruserdője ezen a területen fekszik. A tavat egy észak-amerikai indián törzsről, a caddóról nevezték el, akik ezen a területen éltek egészen addig, amíg az ide érkező fehér emberekItt a legjobb nőnek lenni . el nem üldözték őket. A csodálatos környéket a ramsari egyezmény védi, hivatalos nevén Egyezmény a nemzetközi jelentőségű vadvizekről, különös tekintettel a vízimadarak élőhelyeire, az egyik legrégebbi nemzetközi természetvédelmi egyezmény. A ramsari egyezmény célja a vizes élőhelyek megőrzésének elősegítése, és az ehhez szükséges jogi, intézményi keretek megalapozása.
Caddo-tó

Caddo-tó

Caddo-tó

Caddo-tó 25.400 hektáros. A területet inkább mocsárnak lehetne nevezni, mintsem Nádszigetek a Titicaca-tavon. nak. A zöldellő lombkorona képe visszatükröződik a vízben, ezzel fokozva a hely misztikumát. A világ legnagyobb mocsári cipruserdője láthatóan jól érzi magát ebben a környezetben. Vannak köztük több, mint ezer éves példányok is. A csodás Caddo-tó több mint 400 állat- és növényfaj otthona.

Caddo-tó

Caddo-tó

Caddo-tó

Caddo-tó

Caddo-tó

Caddo-tó

Caddo-tó

Caddo-tó

Caddo-tó

Caddo-tó

Caddo-tó

Caddo-tó

Caddo-tó

Caddo-tó

Caddo-tó

Caddo-tó

Caddo-tó

Caddo-tó

Caddo-tó

Caddo-tó


Ha érdekesnek találod a cikket, oszd meg ismerőseiddel is!Ha tetszett, iratkozz fel hílevelünkre, hogy ne maradj le a friss cikkekről sem!

Látogatók egyéb keresései erre a cikkre:

Mit gondolsz erről a cikkről?
  • Nem tetszik
  • Érdekes
  • Gyönyörű
  • Elképesztő
  • Tetszik
  • Átlagos

Ajánló

Szólj hozzá a cikkhez!