A gyönyörű Tahiti és Bora-Bora – Francia Polinézia álomvilága

Cimkék: , , , , ,

TahitiRobbie Maddison motorral szörfözött a tengeren. t a „Szerelem SzigetekAz Azori-szigetek egzotikus világa. ént” szokták nevezni. Mindössze egyetlen szigetZanzibár elbűvölő szigetvilága. Francia PolinéziaTetiaroa - a sziget ahol egykor Marlon Brando élt. öt szigetcsoportjából, de ez a régió legnagyobb, leghíresebb és történelmileg legérdekesebb szigetZanzibár elbűvölő szigetvilága. e. A Tahiti utazásAz Azori-szigetek egzotikus világa. vagy Tahiti nászút"Annyian vannak, mint az oroszok" - Éjszakai forgalom Moszkvában. alkalmával az ide látogatót sűrű őserdők, lágy páfrányok, hegycsúcsok, folyók, patakokba hulló vízesések, tropikus virágok látványa fogadja.

Papeete

Francia Polinézia fővárosa, amely FranciaországPalais Idéal - egyetlen ember élete munkája. tengerentúli területeihez tartozik a Csendes-óceánÚj-kaledóniai bennszülöttek különleges halászati technikája. on. A városA világ 5 legkisebb országa. Tahiti és Francia Polinézia kormányzati, kereskedelmi, ipari és gazdasági központja, a francia polinéziai turizmusDubai mesterséges szigetei. gócpontja és egyben egy forgalmas kikötő. A Szél felőli szigetek a Társaság-szigetek része. A Papeete név azt jelenti, hogy “víz egy kosárból”. Papeete városi lakossága a 2007-es népszámláláskor 131695 fő volt. A városközpontban forgalmas utcákat találni. Mivel az utcák keskenyek, ezért néha problémát jelent a nagy forgalom.  A városba a külföldi turisták jellemzően az 1962-ben átadott Faaa Nemzetközi Reptéren keresztül érkeznek. Onnan gyakran repülnek tovább az Air Tahiti légitársaság gépeivel a terület további szigeteire. A Moorea komppal át lehet kelni Moorea szigetre vagy egyéb óceánjárókkal Bora Borára.

Tahiti

Tahiti

Tahiti

Tahiti

Tahiti

Tahiti

Tahiti

Tahiti

Tahiti

Tahiti

Tahiti

Tahiti

Tahiti

Tahiti


Ha érdekesnek találod a cikket, oszd meg ismerőseiddel is!Ha tetszett, iratkozz fel hílevelünkre, hogy ne maradj le a friss cikkekről sem!

Látogatók egyéb keresései erre a cikkre:

Mit gondolsz erről a cikkről?
  • Nem tetszik
  • Érdekes
  • Gyönyörű
  • Elképesztő
  • Tetszik
  • Átlagos

Ajánló

Szólj hozzá a cikkhez!