Váratlan találkozás – bírónő és vádlott középiskolai osztálytársak voltak

Sosem tudhatja az ember, kivel hozza össze a sors.  A következő videó pedig pont ezt támasztja alá: egy amerikai bírónő ugyanis az egyik vádlottban felfedezte középiskolai osztálytársát, akivel azóta nem látták egymást.

borisagi-talalkozas

Arthur Booth-t még június végén tartóztatták le, miután egy olyan aranyszínű Honda Accord-ot vezetett, amit feltételezhetően egy betörésnél használtak. Amikor a rendőrök megpróbálták megállítani, menekülőre fogta, az autósüldözésben pedig kitört pár stoptáblát és nekiment két másik autónak. A rendőrök akkor fogták el, amikor gyalog próbált elmenekülni előlük.

Ügye pont ahhoz a Mindy Glazer bírónőhöz került, akivel egy osztályba jártak a Nautilus Középiskolában. A férfi könnyeivel küszködve csak azt tudta ismételgetni, hogy “Édes Istenem!”, míg volt osztálytársa azt mondta neki: “Sajnálom, hogy itt látom, mindig is érdekelt, mi lett önnel. Ő volt a legrendesebb gyerek az egész iskolában, ő volt a legjobb. Együtt fociztam vele meg a többiekkel, és nézzék, mi történt… Borzasztóan sajnálom, hogy itt látom, és bízom benne, hogy áttér a helyes útra. Sok szerencsét kívánok önnek. A szomorú az, hogy mennyire megöregedtünk. Sok szerencsét önnek és remélem, hogy jól fog tudni kijönni ebből és egy törvénytisztelő élethez fogja vezetni.”Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!


Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!