Már több millióan látták a csodálatosan zongorázó hajléktalan férfiről készült videót

Az 51 éves Donald Gould hajléktalanként él a floridai Sarasotában. Most azonban új életet kezdhet egy róla készült videónak köszönhetően, amit néhány nap alatt már közel 4 millióan néztek meg. Egy floridai nőnek nagyon megtetszett a férfi csodálatos zongorajátéka, ezért az okostelefonjával felvette a zongorázó férfit, és a videót feltette az internetre.

Zongorázó hajléktalan

Egy szervezet a város több pontján zongorákat helyezett ki, amiken bárki játszhat, akinek kedve támad. Egy ilyen zongora mögé ült le Gould is, akinek játéka nem csak az arra járókat nyűgözte le, hanem egy helyi bár tulajdonosát is, aki felajánlotta a férfinak, hogy dolgozzon nála zongoristaként.

Zongorázó hajléktalan

Donald Gould az őt kérdező újságíróknak elmondta, hogy korábban a Tengerészgyalogságnál is szolgált és zenetanár szeretett volna lenni. 1998-ban azonban elhunyt a felesége, amit nem tudott feldolgozni és emiatt drog és alkoholproblémával küzdött. Függősége miatt a kisfiát állami gondozásba vették, ezután még rosszabb lett a helyzet és végül hajléktalan lett. Mint mondta, nagyon sokat gondol a fiára, és reméli, hogy sikerül őt megtalálnia és hosszú évek után végre találkozhat vele.

Zongorázó hajléktalan

VIDEÓ:


Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!


Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!