Kölcsönösen mentette meg egymást a kóbor kutya és új gazdája

A 25 éves egyetemista, Georgia Bradley több ezer kilométernyi utazás, tetemes összegek kifizetése és több heti várakozás után ölelhette magához angliai otthonában az örökbefogadott kutyáját, aki egyben a megmentője is. A fiatal nő Krétán nyaralt, ahol egy alkalommal egyedül sétált le egy eldugottabb strandra, amikor két férfi odament hozzá és megkérdezték tőle, hogy megiszik-e velük egy italt. Georgia ezt visszautasította és ezután az egyik férfi megragadta a karját és megpróbálta a földhöz szorítani. A kétségbeesett lány ekkor váratlan segítőre lelt, mégpedig egy fekete kóbor kutya személyében, aki odaszaladt hozzájuk és hangos ugatás és vicsorgás mellett elijesztette a két férfit, így neki köszönhetően Georgia-nak nem esett baja.

Pepper kutya

Pepper kutya

A hős kutya, akit Georgia később Pepper-nek nevezett el, a támadás után sem tágított a nő mellől, aki megpróbálta elhelyezni a bátor kutyát egy állatmenhelyen, de nem járt sikerrel. A hazaindulás idején, amikor Georgiáék a repülőtérre mentek, Pepper még az autójuk után is futott. “Szívszorító volt látni, ahogy Pepper fut az autó után. Otthon másra sem tudtam gondolni, csak rá, ezért két hét múlva visszautaztam Krétára, hogy megkeressem és hazavigyem magammal” – mesélte a nő.

Georgia azon a partszakaszon sétált, ahol Pepper-rel találkoztak, és többszöri keresés után végül megtalálta a hűséges kutyust. Ezután elvitte állatorvoshoz ahol chipet kapott és elkezdték intézni neki a kutyaútlevelet. Az állatorvosnál nagy meglepetés érte a nőt, ugyanis kiderült, hogy a kutya vemhes. Georgia így is szerette volna magához venni Peppert. Ez végül egy 21 napos karantén után vált lehetségesé, ami után a nő végre magával vihette a kutyust Angliába. Hat nappal azután, hogy megérkezett új otthonába, Pepper hat kölyköt hozott a világra.

Pepper kutya

Pepper kutya

Pepper kutya

kiskutya


Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!


Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!