Gazdára találtak az elaltatásra váró, egymást ölelő kutyák

Kala és Keira, a két sorsára hagyott kutya a legjobb barátok. A két kóbor állat egy sintértelepe került, ahol napokon belül elaltatták volna őket, ha nem találnak nekik örökbefogadó gazdát. Az Angels Among Us Pet Rescue nevű állatmentő szervezet egyik önkéntese lefényképezte a rettegő kutyákat és a róluk készült fotót közzétették a szervezet Facebook oldalán és arra kérték az embereket, hogy segítsenek megmenteni őket és találjanak együtt szerető gazdit a számukra. A megható fotót, melyen Kala magához öleli barátját, rövid időn belül több ezren osztották meg.

olelkezo-kutyak

Végül mindössze 2 órával azután, hogy feltették a képet, egy fiatalember jelentkezett, aki örömmel magához vette Keirát és Kalát. A fiatal férfi a neve elhallgatását kérte, de azt megengedte az állatvédőknek, hogy lefényképezzék őt az újdonsült kedvenceivel, akik láthatóan hamar a szívükbe zárták megmentőjüket.

olelkezo-kutyak-2

Az atlantai állatvédő csoport, az Angels Among Us Pet Rescue egyébként céljául tűzte ki, hogy megmenti a Keirához és Kalához hasonlóan elaltatásra váró állatokat és szerető gazdit találnak a számukra.

Forrás: Angels Among Us Pet Rescue/Facebook


Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!


Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!