A minőségre összpontosít a személyes társkereső szolgáltatás

Szerelmi életünk kérdése mindannyiunkat foglalkoztat, mind szeretnénk megértésben és szeretetben élni valakivel, akit a lelki társunknak tekintünk.

Manapság sokan próbálják az interneten megtalálni a társukat, akik pedig egy személyesebb típusú társkereső szolgáltatásra vágynak, párközvetítő segítségét kérik.

Vajon miben különbözik egymástól egy online társkereső és egy irodai közvetítés? Mindkettő hasonló módszernek tűnhet, de valójában meglehetősen nagy különbség van a kettő között.

Az online randevúzás során mi végezzük el az összes munkát, közvetlenül veszünk részt a profilalkotásban, és heteket, hónapokat töltünk a potenciális partner megtalálásával. Ez járható út, ami eredményt is hozhat, ha sok idővel és plusz energiával rendelkezünk, illetve jellemző ránk a magas ön- és emberismeret.

Egy profi randevúzási szakértő, aki erős szakmai tapasztalattal rendelkezik, és jártas annak felismerésében, hogy két ember mikor kompatibilis egymással, olyan tényezőkkel járulhat hozzá a párkereséshez, melyekre nem is gondolnánk. Ezért – bár mindkét társkereső rendszer célja a boldog és tartós kapcsolat létrehozása – az online társkeresés gyakran kevésbé specifikus a párosításban, ezért is tekinthető kevésbé hatékony módszernek a tudatosan koordinált párkereséshez képest.

Az online társkereső platformokon (mint az Exkluzív Társkereső Iroda) rengeteg hasonló érdeklődésű és számunkra vonzó emberel léphetünk kapcsolatba, de nem biztos, hogy ezek a személyek kompatibilisek velünk az életünk más területein.

Emellett több száz profil áttekintése kimerítő feladat, a lehetséges randevúk száma végtelennek tűnhet, és folyton ott a kétely, hogy vajon az illető tényleg az-e a valóságban, akinek a képernyőn keresztül vallja magát.

Egy tapasztalt közvetítő segít csökkenteni a nem potenciális partnerek számát, támogat minket abban, hogy teljes mértékben a minőségre összpontosíthassunk, hogy megtaláljuk a minden vonatkozásban ideális társat.

A közvetítő természetesen nem helyettünk cselekszik, csupán segít bejutni a megfelelő ajtón, onnantól kezdve viszont rajtunk múlik, hogy milyen lépéseket sikerül tennünk sikerül tennünk egy boldog kapcsolat érdekében.


Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!


Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!