Profi pókerjátékosokat győzött le a Facebook mesterséges intelligenciája

Világbajnok pókerjátékosokat győzött le egy új számítógépes program, amelyet a Carnegie Mellon EgyetemPuskázás elleni módszerek a thaiföldi egyetemeken. közreműködKödtengerben úszó tájak - lenyűgöző time lapse videó. ésével a Facebook mesterséges intelligenciával foglalkozó részlegén fejlesztettek ki. Ez az első szoftver, amely egyszerre több játékos ellen is eredményes – írja a BBC.

A Science című tudományos folyóRégészeti kincsek kerültek elő a megapadt Dunából. iratban publikált eredmények szerint a Pluribus nevű szoftvernek elsőként sikerült megvernie öt játékost a tökéletlen információjú – nem minden lap ismert – Texas HoldAzonos eredetű lehet a Hold és a Föld vízkészlete. ’Em játékban.

Congrats to our team on this major step forward building an AI that can beat multiple pros at poker! Unlike Go or Chess,…

Közzétette: Mark Zuckerberg – 2019. július 11., csütörtök

 

“Úgy tekintünk a blöffölésre, mint egy nagyon emberi sajátosságra. Mi azonban úgy látjuk, hogy a blöffölés valójában matematikai alapokon nyugszik. Amikor a szoftver blöfföl, arra nem megtévesztésként vagy tisztességtelen módszerként tekint, hanem a pénzszerzés leghatékonyabb módjaként” – mondta Noam Brown, a FacebookMark Zuckerberg és felesége jótékonyságra fordítja vagyona túlnyomó részét. mesterséges intelligenciával foglalkozó csapatának vezetője.

A Facebook nem tervezi, hogy éles pókerjátékban is felhasználja a Pluribust. “Kutatásunk célja az alapok erősítése, melyeknek nagy jelentősége lehet többek között a kiberbiztonságtban, a csalásészlelésben és az önvezető autóVideóra vették, ahogy egy kíváncsi fekete medve beszáll egy parkoló furgonba. k navigációs rendszerében” – húzta alá Noam Brown.

A szakember szerint mindössze 20 órányi tanulás elegendő volt ahhoz, hogy a mesterséges intelligenciaJapán kutatók olyan mesterséges intelligenciát fejlesztenek, amely idővel megértheti az emberi érzelmeket. képes legyen legyőzni a profi pókerjátékosokat. A szoftver átlagosan ezer dollárt (290 ezer forint) nyert óránként a bajnokok elleni játékban.

Facebook, Carnegie Mellon build first AI that beats pros in 6-player poker

Big milestone announcement from Facebook AI today! In collaboration with researchers from Carnegie Mellon, we’re detailing how we built Pluribus, the first #AI bot to win against elite poker players. It was the champion in six-player no-limit Texas Hold’em poker!

This is the first time an AI bot has proven capable of defeating top professionals in any major benchmark game that has more than two players (or two teams).

Közzétette: Facebook AI – 2019. július 11., csütörtök


Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!


Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!