Lebilincselő videón csodálhatjuk meg Amerika legmélyebb és legtisztább tavát

OregonPainted Hills - Oregon "festett dombjai". államban található az Amerikai Egyesült ÁllamokÉszak-Amerika lélegzetelállító tájaira kalauzolnak el a világjáró fotós gyönyörű fotói. legmélyebb tava, a gyönyörű Kráter-tó (Crater Lake), amely 7700 évvel ezelőtt alakult ki a Mount MazamaCrater Lake - az Egyesült Államok legmélyebb és legtisztább tava. tűzhányó beomlásakor. A látványos kaldera-tó, mely híres mélykék színéről és vizének tisztaságáról, a Kráter-tó Nemzeti Park fő látványossága. A tó vízszintjét az időjárás befolyásolja, párolgás és eső-és hóvíz12 kristálytiszta vizű hely. utánpótlással. A mérések szerint 250 évente kicserélődik a tó vize. A legnagyobbMS Turanor - a világ legnagyobb napenergiával működő hajója. mélysége 592 méter, ezzel a világMS Turanor - a világ legnagyobb napenergiával működő hajója. kilencedik legmélyebb tava.

A A legszebb krátertavak. ban két szigetA nap képe - Na Pali elképesztő sziklái. található: a Wizard Island és a Phantom Ship Island, ahol hét különböző fafaj is megél, emellett számos vadvirág is található a kis szigeteken. Számos tényező miatt, de leginkább azért, mert a Grüner See - búvárkodás az ausztriai elárasztott völgyben. nak nincs befolyó vize, az egyik legtisztább vizű tó Észak-Amerikában, mivel nincs szennyező forrás. A helyi őslakosok (a klamath törzs) régóta szent helynek tekintik a tavat.

Az Amazing Places on Our Planet jóvoltából egy látványos videón is megcsodálhatjuk AmerikaHatalmas tűzgolyót vett fel egy gyorshajtókra vadászó fedélzeti kamera. legmélyebb tavát:


Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!


Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!