Így él most a cirkuszból kimentett, megkopaszodott medve

CholitaBorzalmas körülmények között tartott, megkopaszodott medvét szabadítottak ki egy perui cirkuszból. , a pápaszemes medveElőször élhet szabadon a cirkuszból kiszabadított, megkopaszodott medve. tavaly márciusban került az Animal Defenders InternationalMinden idők legnagyobb oroszlánmentő akcióját vitte véghez egy állatvédő szervezet. (ADIMinden idők legnagyobb oroszlánmentő akcióját vitte véghez egy állatvédő szervezet. ) nemzetköziFura repülőterek 3 - Kansai Nemzetközi Repülőtér . állatvédő szervezet felügyelete alá, miután kiszabadították egy perui cirkuszból. A medvét borzalmasFelháborító állatbemutatók egy kínai állatparkban. körülmények között tartották: megcsonkították a mancsait és a fogait is eltörték. Cholita hosszú éveken át élt egy apró ketrecbe zárva, ezalatt nagyon lesoványodott és szinte teljesen meg is kopaszodott. Amikor az ADI munkatársai tudomást szereztek a sokat szenvedett állatról, azonnal cselekedtek: megszervezték a kiszabadítását és a hatóságok közreműködUgrás a "semmibe". ésével kimentették a borzalmas állapotban lévő Cholitát. Habár Peruban 2012 óta tilosSao Paulo - egy város kültéri reklámok nélkül. a cirkuszokban vadállatokat tartani, sokan még most is semmibe veszik a tiltást.

cholita-medve-2

cholita-3

cholita-1

A ritka, pápaszemes medvét több Váratlan vendégek lepték meg a házaspárt - rókák pihentek a háztetőn. napon át tartó rehabilitáció után a perui esőerdőBepillantás a perui Manu Nemzeti Park csodálatos és ritka élővilágába. ben található Taricaya Ökológiai Parkba szállították, ahol saját kis birodalmat alakítottak ki a számára, még egy medencét is építettek neki, hogy kedvére pancsolhasson. Cholita az állatvédőknek köszönhetően végre sokkal jobban van, és fajtársaival együtt élhet a számára megfelelő környezetben, egy védett területen.

cholita-7

Cholita the Peruvian Adean bear Finally in her new enclosure in the amazon rain forest on wildlife reserve at Taricaya ecological reserve  Picture Chris Bott

cholita-medve

cholita-medve-3

Az Animal Defenders International munkatársai nemrég közzétettek egy videót, hogy bemutassák, hogyan él Cholita, és mivel tölti legszívesebben a napjait:


Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!


Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!