Hó nélkül siklik le a világ legkülönlegesebb tájain Candide Thovex – a legőrültebb síelős videó

Candide Thovex francia freestyle síelő látványosVideóra vették, ahogy kristályokká törik egy befagyott tó jege Norvégiában. videóival világszerte hatalmas rajongótáborra tett szert az elmúlt években, s úgy tűnik, hogy képtelen kifogyni az extrémFlyboard - új extrém vízi sport. trükkökből és lélegzetelállító lesiklásokból. Nemrég bemutatott Quattro 2 elnevezésű kisfilmjében azt is bebizonyítja, hogy számára egyáltalán nem okoz gondot hó nélkül lesiklani a legőrültebb helyeken.

A sportExtrém kihívás: 1800 kilométeres biciklitúra a Szahara sivatagában. ág történetének egyik legnépszerűbb alakja sivatagban, sziklafalon, vulkáni hamuban, domboldalon, de a kínai nagy falon, sőt még a vízen is képes síléceivel száguldani, miközben hihetetlen trükkök sorát mutatja be. A különlegesHihetetlen barátság alakult ki egy szarka és az őt megmentő család között. helyszíneken, gyönyörű tájakon végrehajtott lesiklások eredménye egy rendkívül lebilincselő kisfilm lett.

Candide Thovex egyébként két és fél évesen kezdett el síelni tanulni a Francia-Alpokban. Négyévesen már kisebb sísáncokat épített a házuk mögött, ötévesen pedig csatlakozott a helyi sícsapathoz. Tizennégy volt, amikor először megnyerte a Francia Nemzeti Junior Bajnokságot. A szédítő freestyle síeléseit bemutató videóira világszerte több millióan kíváncsiak, s számtalan díjat és elismerést tudhat magáénak.


Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!


Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!


Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!