Elkészült a minden koszt és piszkot taszító póló

Mindenkivel előfordult már, hogy leette, leöntötte magát. Eddig is voltak olyan ruhák, amin reklámos szlogennel élve kevésbé ragadtak meg a makacs foltok, most viszont elkészült egy több éve fejlesztett Neverwet nevű anyagA világ legkönnyebb szilárd anyagát alkották meg Kínában. . Az USAFolyamatosan süllyed San Francisco egyik felhőkarcolója. -ban már 20 dollárért megvásárolható. A termék szó szerint sosem nedveset jelent magyarul, amely elég beszédes név: a fejlesztők szerint a tartalma szuper hidrofób (víztaszító), gyakorlatilag minden felületre felvihető, és azokat szárazon is tartja.

koszt taszító póló

Egy csomagban két palack van, egy alap- és egy fedőbevonat, amellyel 10-15 négyzetlábat (1,4 négyzetmétert) lehet lefedni. TaszíFeketére festették a buxtoni Kék Lagúna vizét. vá teszi a fémSzuperkönnyű fémet fejlesztett a Boeing. , fa, szövet és műanyagVízben oldódó, környezetbarát zacskót fejlesztettek ki chilei kutatók. felületét is. Az alapbevonatnak 30 perc kell a száradáshoz, használat előtt még egyszer ennyit rajta várni kell a fedőbevonatra is. Átlátszó felületeken nem jól használható, mivel homályos nyomot hagy száradás közben.

Az alábbi videón látható, hogy tényleg működik spray, taszítja az ételt, folyadékokat, vízEgyértelműen víz létezését bizonyítja a NASA által talált lelet a Marson. állóvá teszi az Iphone-t. Ugyanakkor működése több kérdést is felvet, a Reddit felhasználói főleg az anyag egészségügyi, természetet károsító hatásaira kíváncsiak.

forrás:Index

Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!


Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!