Elkészült a minden koszt és piszkot taszító póló

Cimkék: , ,

Mindenkivel előfordult már, hogy leette, leöntötte magát. Eddig is voltak olyan ruhák, amin reklámos szlogennel élve kevésbé ragadtak meg a makacs foltok, most viszont elkészült egy több éve fejlesztett Neverwet nevű anyagA világ legkönnyebb szilárd anyagát alkották meg Kínában. . Az USA-ban már 20 dollárért megvásárolható. A termék szó szerint sosem nedveset jelent magyarul, amely elég beszédes név: a fejlesztők szerint a tartalma szuper hidrofóbA hidrofób homok - egy érdekes kémiai tulajdonság [Videó]. (víztaszító), gyakorlatilag minden felületre felvihető, és azokat szárazon is tartja.

koszt taszító póló

Egy csomagban két palack van, egy alap- és egy fedőbevonat, amellyel 10-15 négyzetlábat (1,4 négyzetmétert) lehet lefedni. TaszíNádszigetek a Titicaca-tavon. vá teszi a fémSzuperkönnyű fémet fejlesztett a Boeing. , faSzent fa az út közepén. , szövet és műanyag felületét is. Az alapbevonatnak 30 perc kell a száradáshoz, használat előtt még egyszer ennyit rajta várni kell a fedőbevonatra is. Átlátszó felületeken nem jól használható, mivel homályos nyomot hagy száradás közben.

Az alábbi videón látható, hogy tényleg működik spray, taszítja az ételt, folyadékokat, vízEgyértelműen víz létezését bizonyítja a NASA által talált lelet a Marson. állóvá teszi az Iphone-t. Ugyanakkor működése több kérdést is felvet, a Reddit felhasználói főleg az anyag egészségügyi, természetet károsító hatásaira kíváncsiak.

forrás:Index

Ha érdekesnek találod a cikket, oszd meg ismerőseiddel is!Ha tetszett, iratkozz fel hílevelünkre, hogy ne maradj le a friss cikkekről sem!

Látogatók egyéb keresései erre a cikkre:

Mit gondolsz erről a cikkről?
  • Nem tetszik
  • Érdekes
  • Gyönyörű
  • Elképesztő
  • Tetszik
  • Átlagos

Ajánló

Szólj hozzá a cikkhez!