Drónnal a világ legnagyobb barlangjában

A Hang Sơn Đoòng, vagyis a Hegyi folyó barlangAz ajantai barlangkolostorok. egy hatalmas barlangA világ legnagyobb barlangja. Vietnamban, az ország középső részén, a Vietnami-hegységben. Jelenleg a vietnámi Hang Son DoongKétéves várólista van a világ legnagyobb barlangjába. a világ legnagyobbSherman tábornok - a legnagyobb térfogatú fa a világon. ismert barlangja. Belsejét érintetlen, sajátos, dzsungelszerű növényzet borítja. Felülről egy keskeny résen át világítja meg a nap és különlegességA világ legnagyobb barlangja. e, hogy saját folyóA Li-folyó festői tájai. ja van és néhol még vékony felhők is kialakulnak benne. A barlang méretei óriásiak, egy negyven emeletes felhőkarcoló is elférne benne.

hang-son-doong

Ryan DeboodtKajakozás a világ legnagyobb folyami barlangjában. fotográfus nemrég meglátogatta ezt a tátongó mélységet és magával vitte fényképezőgépeit egy (pár) drón kíséretében, hogy megörökítse egy hat perces videóban ezt a természetes szépséget alul- és felülnézetből egyaránt.

A rendszer legnagyobb kamrája majdnem 5 km hosszú, 204 méter magas, és 152 m széles. Az itt található sztalagmitok közt akad 71 méter magas is.


Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!


Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!


Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!