A világ legnagyobb családja

Cimkék: , , ,

Az indiai Mizoram állam Baktwang nevű falujában éldegél hatalmas családjával Ziona Chana úr, egy 100 szobás házikóban. Azt mondja, áldottnak érzi magát, hogy 39 felesége lehet. Isten különleges báránykájának tekinti magát, mert ennyi emberről gondoskodhat. Büszke, hogy a világMS Turanor - a világ legnagyobb napenergiával működő hajója. legnagyobbMS Turanor - a világ legnagyobb napenergiával működő hajója. családja az övé.

A világ legnagyobb családja

A világ legnagyobb családja

A család számokban:

összesen: 181 fő
feleség: 39 fő
gyermek: 94 fő
menyek: 14 fő
unokák: 35 fő

Napi élelmiszer fogyasztás:

csirkeMiért nem mozog a csirkék feje?. : 30 db
krumpli: 60 kg
rizs: 100 kg

 

A világ legnagyobb családja

A házikót a lányok-asszonyok tartják rendben, ami nem kis feladatMeg tudja oldani a szingapúri diákok matekpéldáját?. naponta egy ekkora család életében. A fiúk-férfiak pedig a háztáji gazdaságon dolgoznak. Szinte katonás fegyelem és rendszer jellemzi a mindennapokat, de persze nem negatív értelemben.

A világ legnagyobb családja

Chana úr feleségei egy szobában alszanak és minden nap másikukat éri a megtiszteltetés, hogy kényeztesse férjét külön háA göndör szőrű lovak. szobájában. Ami nagyon érdekes, hogy Chana egy szektaAz indiai Aghori-szekta - akik a holtak húsából esznek vallási szertartásaikkor. vezetője, ahol megengedett a korlátlan számú feleség. A szektához 400 család tartozik, többnyire önellátó mindenki és egymást adományozzák.

forrás::Dailymail

Ha érdekesnek találod a cikket, oszd meg ismerőseiddel is!Ha tetszett, iratkozz fel hílevelünkre, hogy ne maradj le a friss cikkekről sem!

Látogatók egyéb keresései erre a cikkre:

Mit gondolsz erről a cikkről?
  • Nem tetszik
  • Érdekes
  • Gyönyörű
  • Elképesztő
  • Tetszik
  • Átlagos

Ajánló

Szólj hozzá a cikkhez!