A világ legfurább keverék állatai

Cama

Cama = teveA világ 10 legdrágább háziállata. + láma

Ez a hibridAmerikai kutatók ember-sertés hibrid embriót állítottak elő. állat, egy láma és egy teve gyermeke. Születése óta nem sikerült újabb egyedet világra hozni. Így 1995 óta ő az egyetlen cama. Füleinek hossza félúton van a tevék és a lámák fülei közt. Hosszú, bolyhos bundáját láma mamájáA világ legnagyobb tavai. l, erős lábait teve apjától örökölte.

Cama

Zebroid

Zebroid = zebraVeszélyes és halálos átkelés a Mara folyón. + ló

Egy zebrának és egy lónak a keresztezéséből születik. Legtöbbször zebra az apa. Zebrakanca esetén is született már zebroid, de nagyon ritkán. Színezése igazán feltűnő.

Zebroid

Liger

LigerLiger - A világ legnagyobb macskaféléje. = oroszlánHárom barát - egy oroszlán, egy tigris és egy medve különleges barátsága. + tigrisHóban játszó szibériai tigrisek - lenyűgöző drónvideót készítettek egy kanadai állatparkban.

A liger egy hím oroszlán és egy nőstény tigris keresztezéséből született. Egy liger olyan, mint egy óriási csíkos oroszlán. Ők a világon a legnagyobbMS Turanor - a világ legnagyobb napenergiával működő hajója. macskák, bár a szibériai tigrisHóban játszó szibériai tigrisek - lenyűgöző drónvideót készítettek egy kanadai állatparkban. a legnagyobb tiszta alfaj. Az oroszlánoktól eltérően, ám a tigrisekhez hasonlóan a ligerek is szeretnek úszni. Ha a papa a tigris és a mama az oroszlán, a kölyök tigon lesz.

Liger

Szavanna

Szavanna = Serval + házimacska

A Szavanna egy afrikai vadmacska21 gyönyörű és ritka macskaféle, amit kevesen ismernek. , a Serval, és egy háziasított macskaA világ legkövérebb macskái. keresztezéséből születik. Általában egzotikus házimacskával kereszteznek, mint a Bengáli, a Keleti rövidszőrű (Oriental Shorthair), egyiptomi Mau, vagy a Serengeti. A különlegesElőször azonosítottak narvál-beluga hibridet a kutatók. utódok „óriási” házimacskák, felnőtt korukra akár 20-22 kg-osak is lehetnek.

Szavanna

Grizzly jegesmedve

GrizzlyHelyreállította a grizzly medvék védettségét egy amerikai szövetségi bíró. jegesmedveÉheznek a jegesmedvék a fő vadászszezonban. = Grizzly + jegesmedve

Úgy tűnik a jegesmedve lányok bírják a Grizzly fiúkat, mert 2006 óta több olyan medvét találtak a kanadai sarkvidéken, melyek – a DNS vizsgálatok szerint – e két medvefaj közös utóda.

Grizzly jegesmedve

Leopon

Leopon = leopárdPanthera hibridek - Igazán különleges nagymacskák. + oroszlán

A Leopon annak az eredménye, hogy egy nőstény oroszlán párosodott és hím leopárddal. Az állat feje az oroszlánéhoz, a teste a leopárdokéhoz hasonlít. A legelső – dokumentált – leopon 1910-ben született Kolhapurban, Indiában.

Leopon

Botswanai toast

Botswanai toast = kecskeMinden kezdet nehéz - ez történt amikor a kiselefánt először találkozott kecskével. + juh

Egy juh-kecske-hibrid szokatlanSzokatlan dolgok, amivel csak Dubaiban találkozhatunk. ügyét 2000-ben jelentették állatorvosok Botswanában, és elnevezték Botswana Toastjának nevezték. Egy nőstény kecske és egy hím juh párosodásából olyan kölyök született, amely szinte minden szülői tulajdonságot egyesített. Közönséges bundája alatt gyapjú alsó szőrzete van, kecskéhez hasonló lábai pedig egy nehéz juhtestet tartottak. Bár terméketlen, igen aktív a libidója, így állandóan erőszakoskodott a juhokkal. Végül 10 Hóban játszó szibériai tigrisek - lenyűgöző drónvideót készítettek egy kanadai állatparkban. napos korában kiherélték.

Botswanai toast

Hibrid fácán

Hibrid fácán = arany fácán + Amherst fácán

A Golden fácánt keresztezték a hasonló Lady Amherst fácánnal. Az eredmény egy újabb gyönyörű színekben pompázó hibrid.

10


Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!


Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!