Válaszd a kézzel készített egyedi öltönyt, ha stílusos megjelenésre vágysz!

Az egyedi öltöny készítése egy olyan különleges munkafolyamat, ami a megrendelő és a szabó együttműködése következtében egy egyedülálló alkotást eredményez. Az elkészült öltöny ugyanis nyugodtan tekinthető egy műalkotásnak, ami teljes egészében kifejezi a megrendelő ízlését, bemutatja stílusát és tökéletesen illeszkedik az alakjára.

A bespoke, vagyis az egyedi öltöny az öltönykészítés csúcsa, ha van rá lehetőséged, akkor készíttess magadnak néhány ilyen darabot!

Luxusmárkát válassz vagy a bespoke-ot?

A The Suit Company méretes szabóság Budapest belvárosában, egy igényes szalonban készíti bespoke és semi-bespoke öltönyeit. A tulajdonos elmondta, hogy a luxus anyagokból készült öltönyeit gondos kidolgozottság és remek alapanyagok jellemzik, a márkanév pedig garancia a minőségre, azonban a bespoke kidolgozás több tekintetben megelőzi a luxusmárkákat, mégpedig a pontos méretben, a személyesen kiválasztott szövetben, valamint a megrendelőhöz illő stílus alapján történő tervezésben.

Ha már rászánsz a projektre egy luxusmárka ár kategóriájába tartozó összeget, akkor gondold át a bespoke-ot, amivel elmondhatod, hogy egy olyan ruhadarabot birtokolhatsz, ami az egész világon kizárólag csak neked készült.

Hogyan készül egy bespoke és semi-bespoke öltöny?

A méretes szabóság egyszerre mindig csupán egyetlen vendéggel foglalkozik, így tud 100%-os figyelmet fordítani ügyfelére. Tehát, ha elhatároztad, hogy szeretnél egy igazán egyedi ruhadarabot, akkor először időpontot kell kérned.

Ebben az időben kizárólag veled fognak foglalkozni, megbeszélitek, hogy mik az igényeid, végignézheted az anyag választékot, valamint személyre szabott stílustanácsadást kapsz annak érdekében, hogy új öltönyödben tökéletes kényelemben és harmóniában érezhesd magadat.

Ha tisztázódtak az igények és kiválasztottál minden hozzávalót, akkor a méretvétel következik. Az első alkalomra szánj időt, hiszen a tervezési, kiválasztási folyamat egy hosszadalmas művelet.

Próba és végső simítások

Ahhoz, hogy az öltönyöd elkészüljön, körülbelül 4-6 találkozásra lesz szükség, hiszen az egyedi szabásminta alapján a ruhád teljes egészében kézzel fog készülni. A tökéletes végeredmény érdekében pedig több köztes próbára is szükség van.

Az utolsó alkalommal, ami körülbelül 2 hónap, már az elkészült bespoke öltönyöddel távozhatsz a szalonból.

Az egyedi öltöny előnyei

  • Magas minőségű Scabal szövet, a te választásod alapján.
  • Tradicionális, egyedi szabásminta kézzel készítve.
  • Stílustanácsadás alapján megtervezett modell.
  • A közbélés és a struktúra teljes egészében kézzel készül, ragasztás és gépi technológia nélkül.
  • Teljes mértékben kézi kidolgozás.
  • Tökéletes illeszkedés és egyéni igényeknek megfelelő végeredmény.

A bespoke öltöny pontosan rád lesz szabva, így komfortos viseletet biztosít minden egyes alkalommal. Már első pillantásra látszik rajta, hogy egy magas minőségű, személyre szabott termék, ami bármilyen alkalommal, legyen az esküvő vagy üzleti tárgyalás, presztízst ad viselőjének.


Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!


Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!