Ne vegyük félvállról az autókulcs másolását!

Az autókulcs másolás egy olyan elengedhetetlen biztonsági intézkedés, ami erősen javasolt lépés minden felelősségtudatos személygépkocsitulajdonosnak. A pótkulcs hiánya ugyanis olyan rendkívül kellemetlen szituációk okozója lehet, amelyek egyébként csak a legnagyobb rémálmainkban fordulnának elő. Amennyiben Ön is azon autósok táborát erősíti, akik szerint fölösleges a felhajtás a kulcsmásolás körül, mutatunk néhány elrettentő példát, amelyek bárkivel, bármikor megtörténhetnek.

Az ördög sosem alszik

A legtöbbünk ritkán használ pótslusszkulcsot, így annak hiánya szinte fel sem tűnik. Amennyiben viszont megtörténik a baj, az eddig jelentéktelennek tartott autókulcs másolás azonnal felértékelődik. Az autókulcs elveszítése bárkivel előfordulhat, csakúgy, mint a lopás sajnálatos lehetősége. Ennek megfelelően mindig felkészültnek kell lennünk az ilyen és ehhez hasonló eshetőségekre. Az extra kulccsal a zsebben félig ugyan kint vagyunk a vízből, viszont néhány biztonsági intézkedést mégis célszerű elvégeztetni, hiszen az eltulajdonított slusszkulcs akár illetéktelenek kezébe is kerülhet.

Ha több kell, mint autókulcs másolás

Nem túlzás azt állítani, hogy Szabó Dénes Magyarország egyik legjobb kulcsmásoló specialistája. A komoly nemzetközi tapasztalattal felvértezett szakember repertoárja azonban az autókulcs másolásával nem merül ki. Slusszkulcs lopás esetén is bátran számíthatunk a képességeire, ugyanis az eltulajdonított kulcs letiltása és az indításgátló újraprogramozása sem jelent akadályt a fővárosi mesternek. A gyors és sikeres beavatkozás eredményeképpen újra teljes biztonságban tudhatjuk a kedvenc autónkat.

Kincs, ami nincs – az autókulcs másolás jelentősége

Jóval árnyaltabbá (és költségesebbé) teszi az ügyet, ha az elveszett, eltörött, vagy épp az autóba zárt kulcsról nincs másolatunk. A gépjárművünk ideiglenesen használhatatlan lesz, az ajtózárak kényszerített kinyitása elkerülhetetlenné válik. További rossz hír, hogy bár a saját autónk feltörésével mi magunk is megpróbálkozhatunk, megfelelő szerszámok és szaktudás híján, jelentősebb anyagi kár nélkül aligha ússzuk meg.

Pánik helyett inkább telefonáljunk!

Jóllehet, az imént vázolt szituáció elsőre megoldhatatlannak tűnhet, de szerencsére ilyenkor sem maradunk segítő kezek nélkül. Szabó Dénes és kiváló csapata ugyanis autókulcs másolás mellett, zárak nyitásában is élen jár. A garantáltan sérülésmentes akció ráadásul nem csupán biztonságos, de rendkívül precíz és gyors megoldás erre a szerfelett bosszantó kellemetlenségre, ráadásul ma már az ország bármely szegletéből gond nélkül igényelhető.


Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!


Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!