Melyek most a legnépszerűbb barkácsgép márkák?

A jó időt valószínűleg a barkácsolók tábora várja a legjobban, hogy a tavaszi munkák elkezdődésével, vagy egy műhelyben többet használják barkácsgépeiket. Hogy melyek most a legnépszerűbb barkácsgép márkák? Mutatjuk!

Hobbi barkácsoló vagy profi szakember?

Manapság egyre többen próbálják ki magukat valamilyen kézügyességet igénylő területen, sok helyen tartanak workshopokat, ahol az érdeklődők ötleteket meríthetnek az otthoni barkácsoláshoz. Ezeknek a kreatív ötleteknek a segítségével – amellett, hogy teljesen az ízlésetekre formálhatjátok a környezeteteket – a pénztárcátoknak és a természetnek is jót tesztek. Ezeket a 21. századi kihívások már nem csak a felhasználóknak fontosak, hanem a gyártóknak is. Éppen ezért, ma már minden nagy márkánál egyértelműek a minőségi alkatrészek, a maximális gépüzemidő melletti környezettudatos energiafelhasználás, az optimális teljesítményszabályozás. A felhasználók által fontosnak tartott értékeket, mint a hosszú élettartam, a kedvező ár, a garanciális szervízeltetési lehetőséget, az ergonomikus kialakítást szintén figyelembe veszik a gyártók. A legnépszerűbb barkácsgépeket az Emaki weboldalán is összehasonlíthatjátok egymással.

Kézi vagy elektromos barkácsgép?

Aki még csak most „vágja a fejszéjét nagy fába” –, hogy barkácsosan fogalmazzunk –, azaz most alakítja ki barkácssarkát, vagy barkácsműhelyét, annak azt javasoljuk, hogy egy alapfelszerelést állítson össze. Az olyan kéziszerszámok, mint a kalapács, a harapófogó vagy a kézifűrész valószínűleg mindannyiótok háztartásában megtalálhatók. Ezt bővíthetitek olyan kéziszerszám készlettel, amelyhez már hagyományos- és torz BT készlet vagy mágneses BIT befogó is tartozik. Precízebb munkát tesznek lehetővé a speciális csavarhúzó és fúró készletek, amelyekből szintén bőven találunk kínálatot.

Egy jó barkácsgép rengeteg munkát levesz az ember válláról. Különösen igaz ez az elektromos barkácsgépekre. Az elektromos szerszámok közül rengeteg akkumulátoros üzemmódban is dolgozik, így az áramforrástól messze is hasznotokra lesz. Itt is alapfelszerelésnek számítanak a különböző fúró és marókészülékek, illetve a különböző fűrészek és csiszolók. Egy dekopírfűrésszel vagy egy profi gyalugéppel már igazi precíziós munka fog kikerülni a kezeitek közül.

Hölgyek barkácsgéppel

A fúrásért-faragásért és az otthon is megvalósítható ötletekért egyre több hölgy is rajong. Sőt, egyre többen vannak, akik olyan hiányszakmát választanak, amelyekhez elengedhetetlenek ezek a készülékek. Egy személyre szabott gépparkért nekik is érdemes végigböngészniük a kínálatot, mert a különböző munkatípusokhoz passzoló szerszámok között is nagy lehet a különbség.

A portálon az alapos termékismertetők és kiváló minőségű termékfotók mindenki számára megkönnyítik a választást. A portál kizárólag a piacvezető márkákat kínálja, többek között a Hecht kerti gépeket, a Scheppach akkumulátoros kéziszerszámokat, a Michelin termékeit vagy az Original Flex széles termékpalettáját. A megfelelő márka kiválasztása mellett ne feledjétek a védőfelszerelést és biztonságos munkakörnyezet kialakítását, mert csak úgy tudtok értékálló, személyes tárgyakat készíteni vagy felújítani, ha a munkavédelemre maximálisan figyeltek.


Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!


Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!