Lehetőségek a bevételek növeléséhez, amik viszonylag könnyebb pénzszerzési opciókat jelentenek. Tanulmányozd át a leírást és válassz egy ötletet.

További bevétel: mi kell hozzá

Manapság szinte mindenki eszében motoszkál a gondolat, hogyan lehetne növelni a bevételeket és milyen alternatív megoldásokkal lehetne bővíteni a bevételi forrásokat. A fizetés kiegészítéseként most mutatunk néhány olyan lehetőséget, amivel nem túl nagy erőfeszítéssel van arra opció, hogy plusz zsebpénzhez juthass.

Profitábilisabb befektetések

Ha hajlandó vagy megtanulni a részvénybefektetés alapjait, sokkal magasabb hozamra tehetsz szert megtakarításaidból, mintha bankban tárolnád készpénzed. Azonban mindig van egy kockázatelem, amikor a pénzed részvényekbe vagy értékpapírokba helyezed. Még a legtapasztaltabb befektetők is néha pénzt veszítenek. Emiatt gyakran javasolják, hogy pénzeszközeid befektetések széles körére oszd szét.

Pénzkereső alkalmazások

Számos okostelefon-alkalmazás ígér gyors és egyszerű pénzkeresetet. Van egy alkalmazás, amely fizet a felmérések elvégzéséért. Van olyan alkalmazás, amely titkos vásárlási feladatokat állít be, amelyeket a közelben végezhetsz el. Vannak olyanok is, amik lehetőséget adnak arra, hogy pénzt keress a vásárlási bizonylatokról készült képek feltöltésével. Egyesek a legjobbmagyarkaszinok.com oldalon található játékokat is ilyen alkalmazásokként fogják fel, ami elég érdekes megközelítés, de ha valakinek óriási szerencséje van, akkor néha még jól is járhat. Ne feledd, hogy általában nem keresel készpénzt az ilyen alkalmazásokból, mivel az egyes feladatokért fizetendő összeg valószínűleg meglehetősen kicsi lesz.

Hitelkártya pénzvisszafizetések

Kapcsold be a betéti kártyás pénzvisszatérítést A legtöbb nagy bank ma már személyre szabott pénzvisszatérítési rendszert kínál, amely akár 15%-ot is fizet, ha bankkártyádról költöd a pénzed az üzletekben vagy az interneten. A pénzvisszatérítési lehetőségek a költési szokásaidhoz vannak szabva, de aktiválni kell őket. Ezt az online banki vagy mobilbanki alkalmazáson keresztül teheted meg. Miután kiválasztottad a kívánt ajánlatokat, egyszerűen csak költened kell a kapcsolódó kártyáról, hogy pénzt kereshess.

Add bérbe otthonod vagy kiadó lakásod

Ha pénzt szeretnél keresni otthonod rugalmasabb bérbeadásából, van pár olyan platform, ami segíthet. Lehetővé teszik, hogy felsorold és beállítsd egy szobára vagy az egész otthonodra vonatkozó árakat néhány éjszakától egy hétig terjedő időszakra, a szállást kereső utazók számára. Ha közel laksz egy sport- vagy fesztivál helyszínhez, pénzt kereshetsz, ha kiadod otthonod rajongóknak vagy akár résztvevőknek.

Kertészkedj és keress pénzt a terményből

Ha van egy nagy és kihasználatlan kerted, akkor saját kisbirtok létrehozásával is munkába állhatsz. Nevelheted saját növényeid és zöldségeid, vagy tarthatsz csirkét. Csökkentheted a szén-dioxid-kibocsátást azáltal, hogy csökkented az élelmiszerért tett utazásokat, csökkentheted az élelmiszerszámlákat, és jó pénzkereseti lehetőség is lehet. A termék sikeres termesztése után a legnagyobb kihívás az értékesítési hely megtalálása. Felállíthatsz egy standot az előkertedben, helyi ünnepségen, helyi kiosztási társulás értékesítésén vagy iskolai rendezvényen. Akár a helyi gazdákkal is felveheted a kapcsolatot, hogy megtudd, eladják-e a termékeid a mezőgazdasági boltjukban.

Plazmaadás

Egy másik módja annak, hogy készpénzt keress, a plazma adományozása, amelyet életmentő gyógyszerek előállítására használnak szerte a világon. Egyesek elmondása szerint az egyetemi évek alatt nagyjából 15-20 alkalommal is lehet plazmát adni, persze sokkal többet is. A folyamat körülbelül 90 percet vesz igénybe minden látogatáson. A plazmaadás hasonló a véradáshoz. Egy képzett munkatárs, tűt helyez a kar vénájába, hogy vért vehessen. A vér ezután speciális, steril berendezésen keresztül áramlik, amely elválasztja a plazmát a vér többi részétől. A plazmát ezután egy tartályba gyűjtik, míg a többi rész biztonságosan visszakerül a testedbe. Ezt a folyamatot plazmaferézisnek nevezik. Mennyi pénzt kapsz plazma adományozásért? Az adományozók évente akár 400 000 Forintot is kereshetnek. Ezek az összegek akár hónapról hónapra is változhatnak, így érdemes gyakran követni a változásokat. A plazmaadó központok gyakran hirdetnek különleges akciókat az új donorok számára.

Állat felvigyázás

Ha szereted a kutyákat és a macskákat, a kisállat felügyelet egy olyan mellékes munka, ahol az állatbarátok havonta százezres nagyságrendben vagy még többet kereshetnek. Azok számára, akiknek még nincsenek ügyfeleik, bizonyos online szolgáltatások segíthetnek vállalkozása felépítésében. Ezek összekötik a vigyázókat azokkal az ügyfelekkel, akiknek kisállat-felügyeleti és kutyasétáltatási szolgáltatásokra van szükségük. Az felügyelők maguk határozhatják meg a tarifájukat, de számolni kell jutalékkal, ami x %-al csökkenti a bevételt.

Összefoglalás

A plusz pénzszerzés csak az egyik módja a pénzügyi kép javításának. Gyorsabban érheted el céljaid, ha egyszerre növeled bevételeid és csökkented kiadásaid. Íme az útmutatónk a kezdéshez. Amikor az általunk megosztott plusz pénzszerzési módok valamelyikét kipróbálod, akkor legyél 100%-ban biztos abban, hogy maximálisan tájékozódtál a témában. Ezek az ajánlások azonban nem tesznek gazdaggá, így bárki, aki azt ígéri, hogy napi több tízezer forintot tudsz keresni, akkor légy résen.


Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!


Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!