Kötelező biztosítás, CASCO biztosítás – előzd meg a bajt!

Évről-évre komoly költséget takaríthatsz meg, ha biztosítási kalkulátort használsz, hiszen a biztosítási piacra újabb és újabb szereplők lépnek be, akiknek ajánlataival kedvezőbb havi díjjal köthetsz teljeskörű biztosításokat személygépjárművedre. Miért ne spórolhatnál miközben véded az autódat? Segítünk, hogy a legjobb biztosítási ajánlatot válaszd!

Előfordult már veled, hogy cserben hagyott az autó? Robbantál már le az autópályán, és nem tudtál semmit sem tenni? Ha van személygépkocsid, akkor tudod, hogy egy autó nagyon költséges dolog, főleg, ha váratlan hiba, vagy éppen egy koccanás történik.

Kötelező biztosítás, ami nélkül ne menj sehová!

Ha már havonta úgyis fizeted a kötelező biztosítást (és reméljük, hogy a CASCO-t is!), akkor miért ne spórolhatnál a biztosítási költségeken úgy, hogy az autód és te is (anyagi) biztonságban vagytok?

A Biztosítás kalkulátor weboldalán már meglévő, vagy új gépjármű esetében is láthatod a biztosításhoz szükséges adatok megadások után a fent lévő biztosítók havi/negyedéves és éves ajánlatait. Összehasonlíthatod, hogy a mostani feltételeiddel mennyivel járnál jobban egy másik biztosítónál, ahelyett, hogy ragaszkodsz a már meglévőhöz.

A biztosítóváltás egyáltalán nem jár extra utánajárással, mert egyszerűen kötheted meg a Biztosítás kalkulátor weboldalán keresztül a kötelező gépjármű biztosításodat. Írd be az autód adatait, és nézd meg, hogy a megannyi biztosító közül kinek az ajánlata a legkedvezőbb, vagy éppen a melyik biztosító ajánlja a legszélesebb biztosítást a legjobb áron.

Miért érdemes CASCO-t is kötni?

A CASCO biztosítás eredetileg gépjárműtörés-biztosítás, amely a gépkocsiban bekövetkező károk, illetve az ellopás esetén védi az autó tulajdonosát. A teljes körű casco esetén a biztosítási védelem kiterjed az elemi károkra, töréskárokra, lopáskárra illetve az üvegtörésre is. A részleges casco esetén a védelem csak egyes kárfajtákra vonatkozik, így, ha teljeskörű biztosítást szeretnél, akkor érdemes megfontolnod, hogy teljeskörű casco-t kötsz.

Ez megvéd attól is, ha a gépkocsid eltulajdonítják. Sajnos Magyarországon magas az ellopott autók száma, sok helyen nincs őrzött garázs, így érdemes egy teljeskörű cascot is kötni, mert így minden bajra felkészülhetsz.

Ahhoz, hogy a legjobb casco ajánlatokból válogass irány a Biztositas-kalkulator.hu -n nagyon sok biztosító ajánlatából választhatod ki a részleges, vagy teljeskörű casco-biztosításodat autód vagy elektromos autó számára. Ha eddig már volt cascod, akkor is köthetsz egy új szerződést egy jobb ajánlatot adó biztosítónál, amit egyszerűen és gyorsan tudsz elintézni a Biztosítás kalkulátor weboldalon.

CASCO + kötelező  biztosítás együtt = all in one

Tudtad, hogy ha együtt kötöd meg a két fenti biztosítást, akkor még kedvezőbb ajánlatokat közül választhatsz? Ne tölts el dupla időt azzal, hogy külön-külön kiszámolod az aktuális díjakat, hanem válaszd azt a lehetőséget a Biztosítás kalkulátor weboldalon, hogy egyszerre kötöd a casco-t és a kötelezőt, így számos biztosító kedvezményes ajánlatából választhatsz.

Szilvesztertipp.hu


Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!


Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!