Feltárulnak a legbelsőbb titkok is

Dokumentumfilmek sora mutatja be az állatok szépségét, a fajták változatosságát és furcsaságát. Gyönyörködve bámuljuk sokszor a tenger alatt megbújó – számunkra elérhetetlen – világ sokszínűségét és a különösebbnél különösebb állatfajták érdekes felhozatalát.

5

A természet lenyűgöző tud lenni – valljuk be. Ám van egy szempont, mely még alaposabban, még inkább valósághűen mutatja be nekünk az állatokat. Hiszen nem érthetjük teljesen az állatok életét, túlélési technikáit, anélkül, hogy értenénk hogyan alakultak ki az évezredek alatt, és hogy manapság hogyan működnek valójában. Ehhez egy merész dokumentumfilmet forgató csapat bátor vállalkozása kellett, akik szó szerint feltárják az állatok működése mögött – vagy inkább a bőrük alatti – világot. A sorozat segít megismerni és megérteni, hogyan fejlődtek ki a Földön élő mai óriások, és miért képesek a legszélsőségesebb körülmények között is életben maradni.

1

A Viasat Nature műsorán minden hétfő este újabb és újabb hatalmas teremtmények kerülnek a boncasztalra, bemutatva a valóságot. A valóságot a cukiságon túl. Igazi dokumentumfilm ez, mely valóban választ ad az állatokkal kapcsolatban feltett legérdekesebb kérdésekre.

Inside Nature’s Giants Series II Giant Python

A sorozatból megtudhatjuk, hogy mi van a jegesmedve gyönyörű, fehér bundája alatt, amiért képes gond nélkül átvészelni a legnagyobb hidegeket is. A későbbi epizódokban feltárásra kerülnek óriáskígyók, kérgesteknősök, nagymacskák és medvepáviánok is, melyek boncolásánál megdöbbentően sok, az emberi testtel egyező tulajdonságot találnak.

Inside Nature’s Giants - Squids

Inside Nature’s Giants - Squids

Valóban ismeretterjesztő, izgalmas és újszerű feltáró dokumentumfilm sorozat, mely félreteszi a cukiságot, és megismerteti velünk az állatokat úgy, ahogy valójában megteremtették őket.


Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!


Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!