Egy kacsa barátsága változtatta meg a depressziós kutya életét

Nem mindennapi barátság szövődött egy George nevű kutya és egy fiatal kacsa között, akik elválaszthatatlanok egymástól, amióta csak találkoztak. A kacsa váratlan feltűnése hatalmas változást jelentett George életében, aki nagyon rossz állapotban volt már két éve, amióta elveszítette legjobb barátját, egy Blackie nevű labradort, akivel együtt nőtt fel és nagyon ragaszkodtak egymáshoz. Barátja halála rendkívül megviselte az idős kutyát. A gazdája, Jacquie Litten szerint George minden áldott nap sírt, sokszor nem akart enni és nem érdekelte semmi, leginkább csak feküdt odabent a házban kedvetlenül. Látszott rajta, hogy nagyon szomorú és nem lehetett megvigasztalni. George ráadásul nem igazán tűr meg más kutyákat, egyedül Blackie-t engedte közel magához.

Kuyta és kacsa barátsága

Kuyta és kacsa barátsága

“Majdnem elveszítettük, mivel nem volt hajlandó enni. Bőrbetegsége is kialakult, ami miatt folyamatosan rágta saját magát, borzasztó állapotban volt” – mesélte George gazdája. Mióta azonban felbukkant a háznál a barátságos kacsa, George sokkal jobban érzi magát: kiegyensúlyozottabb, már nem sír és nem akar egész nap a házban feküdni. A ragaszkodó kacsa mindenhová követi a kutyát, aki pedig még azt is megengedi tollas barátjának, hogy elfoglalja a fekhelyét és a lábán pihentesse a csőrét.

„Fogalmunk sincs, hogy honnan került ide a kacsa, de azt egyből láttuk, hogy a jelenléte nagyon jó hatással van a kutyánkra. Megható látni, ahogy ennek az kis lénynek a szeretete megváltoztatja George-ot. Mióta csak feltűnt, George sokkal jobban érzi magát, és egyáltalán nem sír” – mondta Jacquie Litten.

Kuyta és kacsa barátsága

Kuyta és kacsa barátsága

Kuyta és kacsa barátsága

Kuyta és kacsa barátsága

VIDEÓ:


Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!


Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!