Az online lottózás 8 előnye

A lottónyereményről vizionálni egyáltalán nem szégyellnivaló dolog, hiszen sokan nyertek már a múltban és a jövőben is lesznek olyanok, akik Fortuna kegyeltjeivé válnak. Manapság csak néhány kattintásra van csak szükség a laptopon vagy számítógépen, és már játszhatjuk is a kedvenc szerencsejátékunkat, de vehetünk akár lottót is, illetve játszhatunk online eurojackpot játékot is. A cikkben, az online lottózás 8 előnyét soroljuk fel.

  1. Otthonunk kényelméből játszhatunk

Az online szerencsejátéknak, jelen esetben a lottózásnak, az egyik nagy előnye, a kényelem, hiszen otthonunk kényelméből játszhatunk, ki sem kell mozdulnunk a lakásból. Nem kell vezetnünk a forgalomban, nem szükséges a boltban várakozni, hogy megkapjuk a lottószelvényünket. Az online játék nem csak időt spórol meg nekünk, hanem sok idegeskedést is.

  1. Bármikor és bárhol lehet játszani

A papíralapú szelvényt, csakis a lottózóban lehet megvásárolni és kitölteni. Viszont, online bárhol, bármikor tudunk ikszelni, legyen szó az otthonunkról egy kanapén ülve, egy kávézóban kávét kortyolgatva. De még ha a tengerparton, napozás közben jut eszünkbe, hogy a héten nem töltöttünk ki lottót, akkor csak meg kell keresnünk az adott webhelyet, majd néhányat kattintunk és így is meg is nyugodhatunk, hogy azon a héten is adtunk esélyt magunknak, hogy nyerjünk.

  1. Kedvezményeket is kaphatunk

Az online világ nagyon sok kupont, promóciós kódot, kedvezményt biztosít a vásárlóinak, így honorálják a játékosok hűségét. Egy lottózóban, nem kapunk ilyen lehetőségeket, míg az online vásárlás során bizony néha meglepnek bennünket egy-egy kuponnal és nagyon jó érzés, amikor felhasználhatjuk azt a következő vásárlás alkalmával.

  1. Online előnyök

Az online lottózás más előnyöket is kínál. Vannak olyan webhelyek, ahol különleges szolgáltatásokat kínálnak fel a felhasználóknak, illetve létezhetnek speciális funkciók és lehetőségek, amelyek esetlegesen elősegítik a nyerési esélyek növelését, de olyan funkciók is lehetnek egy-egy ilyen szolgáltató online felületén, amelyek kellemesebbé teszik a fogadás élményét.

  1. Több lehetőséget biztosít

Az online lottózás lehetővé teszi, hogy ne csupán a saját országunkban vásároljunk lottószelvényt, hanem megnövelve az esélyeinket, bármelyik országban lottózhatunk, pontosabban bármelyik ország szerencsejátékát, lottójátékét kipróbálhatjuk. Mindössze arra van szükség, hogy kicsit tájékozódjunk, szörfölgessünk a neten, és meggyőződjünk az adott webhely biztonságáról.

  1. Útmutatás

Előfordul, hogy a kedvenc lottószelvényünk mellett, valamilyen másfajta szerencsejátékot szeretnénk kipróbálni, de a lottózóban hosszú sor áll, és nincs lehetőségünk tájékoztatást kérni. Az online térben minden játékhoz részletes útmutatást csatolnak, amit nekünk csak alaposan el kell olvasnunk és már játszhatunk is. Ha valamit mégsem értünk, az online ügyfélszolgálat még mindig a segítségünkre lehet.

  1. A biztonságot nyújtja

Az online játék, lottózás is biztonságos, hiszen ma már számtalan lehetőség van az online tranzakcióra, és még, ha ki is ment a fejünkből az eurojackpot nyerőszámok megtekintése, a webhely, akár még figyelmeztető üzenetet is küldhet a részünkre, így biztos, hogy mindig ellenőrizni fogjuk a saját és a kihúzott számokat. És az online szelvényt biztos, hogy nem veszítjük el, ami a papíralapú szelvénnyel bármikor megtörténhet.

  1. Mindig nyitva van

Az online boltok, shopok egyik nagy előnye, hogy éjjel-nappal a rendelkezésünkre állnak, hiszen mindig „nyitva” vannak. Lehet, hogy csak éjjel jut eszünkbe, hogy elfelejtettünk lottószelvényt vásárolni. Míg az lottózók ilyenkor zárva vannak, addig az online lottózás lehetővé teszi, hogy akár hajnal kettőkor ikszeljünk, akár pizsamában, a reggeli kávénkat kortyolgatva.

 


Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!


Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!