Új őrület – Sikamlós csiga masszázs

Az egyik legújabb őrült bőrápolási módszer, a csigaÍgy tenyésztik a csigákat a csigatenyésztő gazdaságokban. masszázs. Dél-Amerikában és Dél-Koreában a szépségklinikák és gyógyfürdők csigákkal kezelik szépülni vágyó ügyfeleiket. A glikolsavban és elasztinban gazdag csigaváladék megvédi a bőrt a baktériumoktól, a hámsérüléstől és az erős UV-sugárzástól, eltávolítja az elhalt sejteket, és regenerálja a bőrt. A szépségklinikák olyan termékeket használnak, amik a ragacsos csiga nyálkából készülnek, így hasznosítják a csigák jótékony hatását. Egy oroszországi szépségszalonban azonban úgy döntöttek, hogy inkább közvetlenül a csigákat helyezik a kliensek arcára.

Sikamlós csiga masszázs

Sikamlós csiga masszázs

A csigákat kezelési módszerként már az ókori Görögországban használták. Hippokratész állíBadain Jaran - varázslatos ázsiai sivatag. lag a bőrgyulladásos betegségekre aludttejből és összetört csigákból készített keveréket írt elő betegei számára. Manapság a csigaváladékból készült készítményeket pattanásos bőrre, sebhelyek és égési sérülések gyógyítására, valamint foltos arcbőr kezelésére használják.

Sikamlós csiga masszázs

Sikamlós csiga masszázs

Sikamlós csiga masszázs

Sikamlós csiga masszázs


Ha érdekesnek találod a cikket, oszd meg ismerőseiddel is!Ha tetszett, iratkozz fel hílevelünkre, hogy ne maradj le a friss cikkekről sem!

Látogatók egyéb keresései erre a cikkre:

Mit gondolsz erről a cikkről?
  • Nem tetszik
  • Érdekes
  • Gyönyörű
  • Elképesztő
  • Tetszik
  • Átlagos

Ajánló

Szólj hozzá a cikkhez!