Tokhaltámadás miatt került kórházba egy floridai férfi

Csónakba vetődő tokhaltól sérült meg egy 62 éves floridai férfi annyira, hogy elvesztette az eszméletFöldönkívüli lehet a földi élet eredete. ét. Az incidens egy horgászversenyen történt a Suwannee folyón. A horgászt kórházba szállították, de sérülései nem életveszélyesek – közölte a floridai természetvédelmi őrség. A férfi és fia körülbelül 50 kilométeres sebességgel haladt a motorcsónakjával, amikor a 1,2-1,5 méteres tokhal “rájuk támadt”.

tokhal-3

A hatóság figyelmeztette a hajóMegtalálhatták Kolumbusz Kristóf Santa Maria nevű hajójának roncsait. zókat, hogy a Suwannee és a Santa Fe folyókon számítani kell nagy méretű halakHalak népesítik be Bangkok egykori, nyüzsgő bevásárlóközpontját. csónakba ugrásával. Idén ez volt az első tokhaltámadás FloridaTalálkozás egy békés tengeri óriással - hatalmas cetcápa lepte meg a búvárokat. államban, tavaly a csónakba vetődő tokhalak egy embert megöltek és nyolcat megsebesítettek a floridai vizeken.

tokhal-2

Az esetről nem készült felvétel, de az alábbi videóban láthatunk egy hasonló esetet, amely során mindössze pár centire kerülte el a vízből kiugró tokhal a horgászó családot:


Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!


Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!