Talált tárgyakból alkotja újra a híres fotókat és festményeket Jane Perkins

JaneSoha nem látott felvételek kerültek elő Jane Goodallról. Perkins brit művész újrahasznosított anyagokból, talált tárgyakból és mindenféle műanyagA műanyaghulladék teljes felszámolását célzó programot a hirdetett brit kormány. játékból, gombokból él legókból készíti el alkotásait. A művész híresA világ 10 leghíresebb festménye. portréPortréfotók a legkülönfélébb emberekről - 2.. kat és festményeket alkot újra szokatlanSzokatlan templomok . alapanyagok segítségével. Többek közt elkészítette már Albert EinsteinKülönleges égitestekkel tesztelték Albert Einstein elméletét. , II. ErzsébetMa ünnepli 90. születésnapját II. Erzsébet királynő. királynő és Marilyn Monroe portréját is, valamint Da VinciMegtalálták Leonardo da Vinci ma is élő rokonait. Mona Lisáját és Van Gogh Napraforgóit is újraalkotta. Jane Perkins korábban szinte kizárólag textillel dolgozott, manapság azonban már főleg műanyag darabokból alkotja meg egészen elképesztő képeit. Jane Perkins minden egyes képe nagyon különleges, érdemes őket közelebbről is megfigyelni. A művész olyan dolgokat használ fel képei létrehozásához, amelyeket a legtöbb ember kidobni való szemétnek tartana, ő azonban ezekből a dolgokból termet újra értéket.

Jane Perkins alkotásai
Steve McCurryLetartóztatták a világszerte ismert afgán lányt. az Afgán lányLetartóztatták a világszerte ismert afgán lányt. című fotóRitkán látott történelmi Fotók. ja alapján. Az Afgán lány néven vált ismertté a National GeographicHal-tornádó a tenger mélyén. magazin leghíresebb felvétele, melyen a tizenkét éves Sharbat GulaBörtönben marad az "afganisztáni háború Mona Lisája". látható, akit életében akkor fényképeztek le először, és akivel a fotós a Nasir Bagh-i menekülttáborban találkozott.

Jane Perkins alkotásai
Albert EinsteinÚj ablak nyílt a világegyetemre - újra észlelték az Einstein által megjósolt gravitációs hullámokat.

Jane Perkins alkotásai
II. Erzsébet királynő

Jane Perkins alkotásai
II. Erzsébet királynő fiatalon és Nelson MandelaElhunyt Nelson Mandela.

Jane Perkins alkotásai
Leonardo da VinciEgy elveszettnek hitt Leonardo da Vinci festményt foglaltak le Svájcban. : Mona LisaEgy francia kutató szerint egy másik nő portréja rejtőzik a Mona Lisa felső festékrétege alatt.

Jane Perkins alkotásai
A napraforgók Vincent van GoghA világ 15 legdrágább festménye. holland festő egyik kedvencSzokatlan házi kedvenc - kutyaméretű gyíkkal él együtt egy házaspár. témája volt. Két sorozat csendéletet is festett ezekről a virágokról.

Jane Perkins alkotásai
A Lány gyöngy fülbevalóval című festmény"Új Rembrandt-képet" festett egy számítógép. alapján, melyet Johannes Vermeer készített.

Jane Perkins alkotásai
Marilyn Monroe

Jane Perkins weboldala: bluebowerbird.co.uk


Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!


Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!