Sorstársa próbál vigaszt nyújtani a bántalmazott kiskutyának

Megindító képeket tett közzé egy amerikai állatvédő szervezet két hozzájuk került bántalmazott kutyáról. A Rescue Dogs Rock NYC nevű szervezet munkatársai elmondták, hogy a Sammie nevű boxer keverék kiskutyaSzemeteszsákban kidobott kiskutyát talált egy nő az út szélén. borzalmas dolgokon ment keresztül mielőtt az állatvédőkhöz került. A kiskutyát ugyanis súlyosan bántalmazták: lőtt seb volt a fején, a teste pedig tele volt súlyos, elfertőződött sebekkel, amik azért keletkeztek mert egy autóhoz kötve húzták a védtelen kis állatot, akit még kék festékkel is lefújták. Az állatvédők elmondták, hogy ez az általuk ismert eddigi legdurvább és legfelháborítóbb eset. A kis Sammie már több műtéten is átesett és jelenleg az állatklinikán lábadozik, ahol egyik sortársa, Simon próbál neki vigaszt nyújtani, aki szintén egy bántalmazott, gyógyulófélben lévő kutyaA kutya, akinek gazdája megmentése közben szétroncsolódott a felső állkapcsa. .

Sorstársa vigasztalta a bántalmazott kiskutyát

A kutyákkal foglalkozó állatorvos, Dr. Mike Sauer elmesélte, hogy amikor Simont kiengedte a ketrecéből azonnal odament a vizsgálóasztalon fekvő Sammie-hez. Odatámaszkodott hozzá és mancsát rátette Sammie mancsára, mintha csak tudatta volna vele, hogy nincs egyedül és most már minden rendben lesz.

Sorstársa vigasztalta a bántalmazott kiskutyát

Szerencsére a műtétei jól sikerültek, így Sammie együtt lábadozik védelmezőjével, Simonnal, aki rendre ellenőrzi a kiskutya állapotát. A két sokat szenvedett kutya az állatvédők és az orvosok lelkiismeretes munkájának köszönhetően már jobban van, de nehéz út áll még előttük a teljes gyógyulásig. Sammie-nek még sok időbe telik, hogy lelkileg is felépüljön és újra bízni tudjon az emberekben – mondta el a szervezet vezetője. A bántalmazott kiskutya kezeléseire gyűjtést szerveztek és az adományozók már több mint 23 ezer dollár gyűjtöttek össze számára, a reméltnél összegnél jóval többet.

Sorstársa vigasztalta a bántalmazott kiskutyát

Sorstársa vigasztalta a bántalmazott kiskutyát


Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!


Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!