Ritka látványosság – a város utcáin pihen a szarvascsorda [videó]

A szarvasokMég a szarvasok is döbbenten figyelték a golfpályán sétálgató hatalmas aligátort. ról tudjuk, hogy szelíd állatok, mint ahogyan azt is, hogy vadon élnek. Hogy Narában mégis ennyire hozzászoktak az emberekA Sziget hozta újra össze a szerelmeseket. közelségéhez, abban nagy szerepe van a városHong Kong - a luxus és a nyomor városa. lakóinak, akiknek barátságos, szeretetteljes viselkedése szinte magukhoz édesgette a szarvasok sokaságát.

szarvasok

Jamato japánAso Nemzeti Park - Japán gyönyörű vidéke. kisvárosában, egykori császári székhelyén, Narában a nyári esték legszebb látványossága az út szélén pihenő szarvascsordaRémült szarvascsorda vágtatott át az úton Somogyban. . Az állatok szavadon mozoghatnak, egészen közel engedik magukhoz a helyieket és a turistákat.

A városban sok helyen nyitottak “keksz-és állateledel” üzletet, segítve az állatok etetését és ezzel együtt a turisták élményét. A szarvasok nagyon szeretik az ízesített kekszeket, de a csodálatos dolog az, hogy nem ólálkodnak az üzletek előtt és főként nem csenik el a finomságokat. Csupán várnak. Ha pedig valaki vásárol, akkor békésen utána mennek, és megvárják, amíg átadja nekik az eledelt.

Forrás:SokszínűVidék

Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!


Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!