Lélegzetelállító videó készült a teljes napfogyatkozásról

Utoljára 99 évvel ezelőtt volt olyan, az Egyesült ÁllamokMagyarországról is követhető a teljes napfogyatkozás. több tagállamán is “átvonuló” teljes napfogyatkozásTuristák százezrei figyelték Chile sivatagában a rég nem látott teljes napfogyatkozást. , amely most augusztus 21-én volt megcsodálható. Az “amerikai sötétség” emberiség történetének egyik legnagyobbAllure of the Seas - a világ legnagyobb utasszállító óceánjáró hajója. közönséget vonzó látványossága lett, s heteken át lázban tartotta a tudósokat és a lakosságot.

Legutóbb 1979-ben volt olyan teljes napfogyatkozásTuristák százezrei figyelték Chile sivatagában a rég nem látott teljes napfogyatkozást. , amely a kontinentális Egyesült Államok egyes részeiről látható volt, a mostanihoz hasonló esemény azonban utoljára 1918-ban következett be. Teljes napfogyatkozás esetén a HoldAz évszázad leghosszabb teljes holdfogyatkozásában gyönyörködhetünk. elhalad a NapA Napnál is fényesebbeket lobban egy barna törpe. és a FöldVideón a távolodó Föld a Messenger űrszonda kameráin keresztül. között, rövid időre teljesen kitakarja a Napot, így annak csak külső légköre, koronája látható az égbolton.

Teljes napfogyatkozáskor leesik a hőmérséklet, a horizonton pedig a naplementeNaplemente a világ körül - egy francia természetfotós gyönyörű képei. színei gyűrűznek. ”Az ég mély alkonyati kékké válik, előtűnnek a fényes csillagok és bolygóAmerikai csillagászok bizonyítékot találhattak a legendák övezte kilencedik bolygó létezéséről. k. Az állatok furcsán viselkednek, mintha a világ vége jött volna el” fogalmazott Rick Fienberg, az Amerikai CsillagIlyen, amikor egy fekete lyuk elnyel egy csillagot. ászati Társaság kutatója. A lenyűgöző égi jelenség az Egyesült Államok északnyugati térségétől délkeletig húzódó, mintegy 100 kilométer széles sávban volt látható.

Byoung Jun Jeong lélegzetelállító videót készített az Amerikán átvonuló jelenségről, melyet 4K felbontásban örökített meg:


Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!


Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!


Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!