Látványos 3D-s modellekkel újult meg a Google Föld

Kétévnyi fejlesztés után elkészült a Google EarthSzürreális világ a Google Earth képein. legfrissebb változata, amely számos újdonságot tartalmaz. A szolgáltatás minden eddiginél több információt nyújt és részletesen fel lehet fedezni az érdekes területeket.

A nagyobb városokat és a híres nevezetességeket már 3D-ben láthatjuk és járhatjuk körbe, az egyre jobb műholdas felvételeknek köszönhetően pedig egészen lenyűgöző látványt nyújtanak a nagyobb városok és híres nevezetességek (A térbeli nézethez a jobb alsó sarokban található “2D” ikonra kattintással válthatunk 3D-s nézetre).

Magyarországon csak a nagyobb városok vannak 3D-ben lemodellezve

Fejlődött a keresés is, hiszen a keresőbe például már elég  annyit beírni, hogy „Mongólia fővárosa” és máris Ulánbátorba navigál minket a program. Hasznosak lehetnek továbbá a  tudáskártyák is, amelyek ismertetik az adott környék nevezetességeit.

Egy hajókerék jelöli a szintén új Utazó funkciót, amellyel különböző tematikus kalandozásokat tehetünk a bolygóHét, a Földhöz hasonló bolygót fedeztek fel, néhányukon élet is lehet. n, megismerkedhetünk például az UNESCO világörökségi listájával, a legmagasabbBailong lift - a világ legmagasabb kültéri liftje. hegycsúcsokkal vagy Észak-Amerika nemzeti parkjaival.

Ha a dobókockát jelölő ikonra kattintunk, a FöldSzürreális világ a Google Earth képein. különböző érdekes helyszíneire navigál minket a program, például a londoni Tower2020-ra készül el a világ legmagasabb felhőkarcolója. Bridge-hez, Manhattan-be,  Kuala Lumpur335 méteres toronyról ugrott le, majd egy medencében landolt három bázisugró. központjába vagy Firenze történelmi belvárosába.

A láElképesztő természet: a Luzon-sziget szigetének szigete. szög döntéséhez a Shift billentyű nyomva tartása mellett lehet a térben mozogni.

Bemutató videó az új Google Földről:

Itt kezdheti meg a világ felfedezést az új Google Föld-el.


Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!


Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!