Kína parkolót bontott egy autó körül egy útépítés miatt

Cimkék: , ,

Már több építészeti, bontási vagy útépítési furcsaság is a világ szeme elé került Kínával kapcsolatban, például az autópályával körbeépített ház. A legutóbbi az, hogy egy VolkswagenA Volkswagen különleges autó tornyai. parkolóhelyét bontották körbe.

Mivel az ázsiai országban mindig a felsőbb vezetés utasítása az elsődleges, a kijelölt munkát általában bármi áron elvégzik, maximum egy kis hezitálás után. Most egy fehér Volkwagen, egy céges autó esett áldozatul az ellentmondást nem tűrő parancsnak.

Kína parkolót bontott a Volkswagen körül

A munkások feladata az volt, hogy bontsanak el egy parkolót, melynek felszámolására azért van szükség, hogy egy utat kiszélesíthessenek. Elég hamar akadályba ütköztek, mivel a Taiyuan városA világ 6 legszebb csatornája. ában lévő parkolóból nem vitte el az autóA Volkswagen különleges autó tornyai. t a tulajdonos. A felső vezetés tíz nap haladékot adott, de mivel a járművel nem foglalkozott a tulajdonosa, így a munkások elkezdték a parkolót elbontani.

Kína parkolót bontott a Volkswagen körül
Csak az autó alatt lévő kis helyet hagyták érintetlenül, habár ennek nem volt sok értelme, mert az autót jelenleg csak daruval lehet kiemelni a helyéről.


Ha érdekesnek találod a cikket, oszd meg ismerőseiddel is!Ha tetszett, iratkozz fel hílevelünkre, hogy ne maradj le a friss cikkekről sem!

Mit gondolsz erről a cikkről?
  • Nem tetszik
  • Érdekes
  • Gyönyörű
  • Elképesztő
  • Tetszik
  • Átlagos

Ajánló

Szólj hozzá a cikkhez!