Így örültek a majomszülők, amikor sérült kölykük több hét után hazatért

Megható családegyesítést örökítettek meg egy dél-afrikai állátvédő szervezet munkatársai, akik heteken át ápoltak egy súlyosan sérült kismajmot, akit hazatérésekor elképesztő örömmel fogadtak szülei és testvérei.

A Pearce-nek elnevezett vervet majomKülönleges hangulatú fotósorozat a majmok gesztusairól. egyik lába annyira megsérült, hogy segítség nélkül nem maradt volna életben. A sebesült kölyköt egy középiskolás vette észre Amanzimtoti városHong Kong - a luxus és a nyomor városa. ában, és miután látta, hogy milyen nagy a baj, azonnal értesítette az állatvédőket.

A kismajomKecskék mellé szegődött az árva kismajom. befogása nem volt egyszerű, a családja ugyanis mindenáron védelmezni próbálta a kicsit, akit három óra “küzdelem” után sikerült csak betenni a szállítóketrecbe. Pearce-t ezután megműtötték, majd heteken át lábadozott a szervezet központjában (Umsizi Umkomaas Vervet Monkey Rescue), ahol egy másik kismajommal együtt ápolták, akivel egymást bátorítva és vigasztalva gyógyultak.

Miután felépült, a megmentői visszavitték a családjához, akik hatalmas örömmel fogadták a hazatérő kölyköt, sokáig el sem akartak engedni. A majomcsaládot egyébként néhány nap keresés után sikerült megtalálniuk az állatvédőknek, akik videóra vették a szívmelengető pillanatokat.


Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!


Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!