Folyókban gázolnak a vonatok Mumbaiban a heves esőzések miatt

Az indiai Mumbait gyakorlatilag megbénította a napok óta tartó hevesMedvebocsot láttak Heves megyében. esőzésVideóra vették, ahogy átszakad egy épülő gát Laoszban. . A szakértők szerint az utóbbi évek legdurvább monszunja van a térségben.

A nagyvárosra szokatlanKarddal és tűzzel készít frizurákat egy spanyol fodrász. erővel zúdult le a monszunHuszonkét embert villám csapott agyon Indiában. , aminek következtében az utcákon derékig érő iszapos vízben kell a gyalogosoknak gázolni, de a pályaudvarokon is kisebb vízesésben várakoznak az utasok. A tudósok a mumbaiEgy 17 éves indiai fiú épített hidat az iskolásoknak. árvizeket a megapoliszA világ legnagyobb, 130 millió lakosú megapoliszát hozzák létre Kínában. gyors városiasodásának tulajdonítják, amellyel a csatornahálózat képtelen megbirkózni.

A vonatok folyóKék színűre festette a kutyák szőrét egy indiai gyár környezetszennyezése. kban kénytelenek közlekedni a heves esőAz utóbbi 26 év legnagyobb vihara közelít Nagy-Britanniához. zések miatt.

Az elmúlt hetekben ezernél is több halálos áldozata volt az időjárásnak Indiában, Nepálban és Bangladesben, és milliók kényszerültek elhagyni otthonaikat.


Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!


Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!