Elhagyatott vonattemető Bolíviában

Cimkék: , , , ,

3 kilométerre Uyunitól, délnyugat Bolíviában található a régi vonatok temetője. Régen Uyuni egy fontos közlekedési csomópont volt, ami kulcsfontosságú városokat kötött össze a régióban, de a cél, hogy a városElhagyatott városok HDR fotókon. egy még nagyobb vasúti középponttá váljon, halott ötletnek bizonyult.

A vasúti háMesebeli tájakon élnek az izlandi lovak. zat kiépítése 1888-ban kezdődött. Az építkezés fő bátoríFeketére festették a buxtoni Kék Lagúna vizét. ja a bolíviai elnök, Aniceto Arce volt, aki úgy gondolta, hogy BolíviaSóhotel épült a világ legnagyobb sósivatagában. egy jó közlekedési rendszer segítségével fog felvirágozni. A vasútA jövő vasúti közlekedése: átszállás egy mozgó vonatra. építését azonban folyamatosan szabotálták a helyi Aymara bennszülött indián törzsek, akik úgy gondolták, hogy a vasúti építkezéssel súlyosan betolakodnak az életükbe. A vonatokat leginkább bányász vállalkozások használták. Amikor 1940-ben a bányászat összeomlott Bolíviában, részben a nyersanyagok kimerülése miatt, a vonatok többségét nem használtak soha többé, inkább hátra hagyták őket, ez vezetett el a vonattemető létrejöttéhez.

Elhagyott vonattemető

Elhagyott vonattemető

Elhagyott vonattemető

Elhagyott vonattemető

vonat-temeto-4

vonat-temeto-2

vonat-temeto-3vonat-temeto-2


Ha érdekesnek találod a cikket, oszd meg ismerőseiddel is!Ha tetszett, iratkozz fel hílevelünkre, hogy ne maradj le a friss cikkekről sem!

Látogatók egyéb keresései erre a cikkre:

Mit gondolsz erről a cikkről?
  • Nem tetszik
  • Érdekes
  • Gyönyörű
  • Elképesztő
  • Tetszik
  • Átlagos

Ajánló

Szólj hozzá a cikkhez!