Egy festői karib-tengeri szigeten található a világ legszebb fekvésű repülőtere

A Karib-térségben található Saba festői szigete, mely HollandiaKeukenhof - a világ legnagyobb és legszebb virágoskertje. speciális községei (hivatalos néven köztestületei) közül a legkisebbElőször találkozott egymással a világ legmagasabb és legalacsonyabb embere. . Itt található a Holland Királyság legmagasabb pontja, a Mount Scenery vulkánBlack Sand Beach - Hawaii fekete homokos tengerpartja. , mely 877 méter magas. Saba, a szomszédos Green Islanddal együtt 2010. október 10-én, a Holland Antillák felbomlásakor lett Hollandia speciális községe. A 13 km²-es kis szigetA polgárháború idejéből származó épületeket és alagutakat fedeztek fel az Alcatraz alatt. népessége nem haladja meg a 2000 főt. Mindössze négy település található a szigeten, ezek: The Bottom (a fővárosA világ 6 legszebb csatornája. ), Windwardside, Hell’s Gate és Saint Johns.

Saba repülőtere

Saba repülőtere

Saba zöldellő szigete 2011 óta a világörökségi javaslati listán szerepel. A különlegesKeukenhof - a világ legnagyobb és legszebb virágoskertje. hangulatú szigetet egyre több turista fedezi fel magának, akiket már a repülőMaho Beach - a tengerpart ahol repülők szállnak a strandolók feje fellett. téren is különleges látvány fogad, miközben a világ egyik legrövidebb kifutópályáján landolnak.

Saba repülőtere

Saba repülőtere

Saba repülőtere

A szigetMaldív-szigetek - az Indiai-óceán csodás szigetvilága. repülőtere, a Juancho E. Yrausquin Airport nemrég a legszebb fekvésű reptér címet is megkapta, melyet a Private Fly felmérése alapján ítéltek oda. A Saba szigetén fekvő repülőtérÍgy tombolt az Irma hurrikán Saint-Martin világhírű repülőterén. kifutópályája mindössze 400 méter hosszú, ezért csak kisebb repülőgépek fogadására alkalmas, s pazar látvánnyal kápráztatja el az ide érkezőket.

Saba repülőtere

Saba repülőtere

Saba repülőtere


Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!


Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!